Ο Μάριος Νάτσης ανέβασε τους Southerns στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν έδειχναν οι Legends ότι μπορούν να πάρουν τον έλεγχο και ο Στέλιος Σιγάλας έκανε την τελευταία ανατροπή στο φινάλε, σπρώχνοντας τους «κόκκινους» στη νίκη, στην πρεμιέρα του Νοτίου ομίλου της Divison 1 του Atlas League.

Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες θα στηρίζονταν στις άμυνές τους, με τους Λέτζεντς να παίρνουν λόγω αυτού προβάδισμα 8 πόντων στο δεκάλεπτο, από τις ενέργειες των Σκουλά, Λουκά, Παρασκευόπουλου (14-6), με τους «Νότιους» να μην έχουν εμπνεύσεις σε εκείνο το διάστημα, όμως μετά το 16’ ανέβασαν απόδοση και οι Κοντόπουλος, Σιγάλας, Νάτσης, Κρέτσης βοήθησαν στο να κλείσει το ημίχρονο στο 25-22.

Στο τρίτο δεκάλεπτο είδαμε πιο δυνατά μαρκαρίσματα κυρίως στις ρακέτες και υπήρξε ένας εκνευρισμός στην πλευρά των «γαλάζιων», όμως οι Σκουλάς και Κούβαρης διατήρησαν το προβάδισμα της ομάδας τους (41-38 στο 30’), με τους Νάτση, Παπαδόπουλο να ανεβαίνουν για τους Southers, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των τυπικά γηπεδούχων και με τα συνεχόμενα καλάθια του Σιγάλα έκαναν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά και πανηγύρισαν τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Στέλιος Σιγάλας με 19 πόντους, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ, ενώ από τους Λέτζεντς ξεχώρισε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 τάπες και 3 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί για τους Νότιους ήταν ο Μάριος Νάτσης που με δύσκολα καλάθια ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του και ανέβασε την ψυχολογία όλης της ομάδας για να γίνει η ανατροπή, έχοντας συνολικά 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία των Σάουθερνς στο τέταρτο δεκάλεπτο, διάστημα που οι Λέτζεντς έβγαλαν έναν εκνευρισμό και έκαναν επιπόλαιες επιθέσεις, κάτι που το πλήρωσαν.