Στο ξεκίνημα της West Division 1 οι Miami Heak υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sport Club τους DE TROI BISONS και αποδίδοντας αρκετά καλά κατά διαστήματα πήραν το πρώτο ροζ φύλλο.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στα τρίποντα των Δημητρόπουλων (6π ο Γιάννης και 3 ο Γιώργος) αλλά και τον Παλαιολόγο (4π) για να προηγηθούν με 19-10, ωστόσο οι Ρούσσος (9π) και Σαφράς (7π) απαντούσαν με το ίδιο νόμισμα, για το 21-16 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στο ίδιο σκηνικό εξελίχθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Miami έλεγξαν τον ρυθμό δίχως όμως να καταφέρουν να αποσπαστούν. Ο Παλαιολόγος ήταν το ίδιο αποτελεσματικός με 4 πόντους και οι Ι. Δημητρόπουλος και Γεωργιάδης χτύπησαν από τα 6.75, ενώ στην αντίπερα όχθη Μπαρδούλης& Σαφράς σημειώσαν από 3 πόντους έκαστος, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 35-28 !

Το συγκρότημα του Σωτηρόπουλου απέκτησε διψήφια διαφορά μετά την ανάπαυλα χάρη στην τριπλέτα Λαδιά (6π), Γεωργιάδη (5π) και Παλαιολόγου (4π) και τη διατήρησε παρά την απόδοση των Ζαχαρίου και Σαφρά (από 5π έκαστος), παραμένοντας μπροστά με 46-35 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι Bisons μείωσαν στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου με ένα 6-0 με τους Σαφρά (6π) , Σιαρέ (4π)και Δρακάκη (3π), ωστόσο οι Heak δεν τους επέτρεψαν να γίνουν απειλητικοί. Ο Λαδιάς έβαλε 6 σερί πόντους και τα τρίποντα των Καρατσαρέα και Γεωργιάδη επανέφεραν τη διψήφια απόσταση, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους Miami Heak δίκαια νικητές με το τελικό 70-59. 

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Δημήτρης Γεωργιάδης έχοντας 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 1 κλέψιμο. 

Παίκτης-κλειδί με 13 πόντους και 3/4 τρίποντα ήταν ο Γιάννης Δημητρόπουλος που είχε και 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν δίχως λάθη ο Χρήστος Σαφράς, καταγράφοντας 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές κατέθεσαν περισσότερη ενέργεια και έλεγξαν το τέμπο, συναντώντας ωστόσο αξιοσημειώτη αντίσταση.