Στο ξεκίνημα της West Division 1 οι Mpasketikoi φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Ίλιον τους Anarxous Pistols και κατέκτησαν το ροζ φύλλο με κόπο μετά από ένα παιχνίδι κανονική "μάχη", μέσα σε αθλητικά ωστόσο πλαίσια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 9-3 με ορεξάτους τους Κανάκη (6) και Κουβαρά (4) και καθώς από την άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Μπανταβάνης (3), Ραβαζούλας & Πλατής (από ένα καλάθι) προηγήθηκαν με 13-7 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την κατάσταση στη συνέχεια. Με επιμέρους 6-14 και τη συνεισφορά αρκετών (Δρακόπουλος 4, Παύλου - Δημητράκης 3) προσπέρασαν προσωρινά, με τους αντιπάλους τους να σκοράρουν κοντά στο καλάθι με τους Πολίτη (6) και Κανάκη (4) για να κρατήσουν εν τέλει το προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (26-25) στου δρόμου τα μισά.

Το μπρα ντε φερ συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Η παρέα του Καραγκιβρούδη με ένα ξέσπασμα 10-0 με πρωταγωνιστές τους Κανάκη (5), Πολίτη (4) και το τρίποντο του Κουβαρά ξέφυγε προσωρινά στο +8, ενώ για τους Pistols o Δημητράκης μείωσε με βόμβα τριών πόντων , για το 40-34 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Έκτοτε το παιχνίδι πήγε πόντο πόντο και κατοχή με κατοχή. Οι Mpasketikoi με Κουβαρά (6π) και κρυφό άσο τον Κωλέτση (5π) πήραν διαφορά 5 πόντων. Ο Παύλου (3π) και τα τρίποντα του Δρακόπουλου (6π) μείωσαν σε 54-51 με τον τελευταίο να χάνει δις στα τελευταία δευτερόλεπτα την ευκαιρία να ισοφαρίσει από μακριά !

Mvp ήταν ο "ταύρος" Κώστας Κανάκης με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Κουβαράς με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε o Βαγγέλης Παύλου καταγράφοντας 8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στην ψυχριαμία και τις πιο πολλές ανάσες που είχαν οι νικητές στην τελική ευθεία.