Για τη δεύτερη αγωνιστική της East Division 2 οι Νότιοι υποδέχτηκαν στη Γλυφάδα τους Μυρμιδόνες , με τους δεύτερους να κάνουν το 2Χ2 παίζοντας εξαιρετικά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Το πρώτο δεκάλεπτο είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα για τις ομάδες. Ο Μουτεβελής ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους, των οποίων η άμυνα περιόρισε τους αντιπάλους τους σε μόλις 2 πόντους, για το 2-8 στο τέλος του.

Στη συνέχεια οι Μυρμιδόνες ανέβσαν στροφές φτάνοντας ως το 2-22 χάρη στον Μυλιόρδο (12π με 4τρ) αλλά και τον Ι.Αλεφαντινό (6π). Στην αντίπερα όχθη σκόραρε ο Καραγιάννης (9π), με το ημιχρονο να κλείνει στο 15-32.

Η απόσταση μεγάλωσε μετά την ανάπαυλα. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Μουτεβέλης που σημείωσε 12 πόντους , ενώ ο Μυλιόρδος πρόσθεσε ακόμα 6 για τους Μυρμιδόνες. Για τους γηπεδούχους πιο δραστήριοι ήταν οι Κατσαδώρος , Μηλιόπουλος (από 4π) και ο Μακρής με ένα τρίποντο.Σκορ τρίτης περιόδου 30-52.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες αγωνίστηκαν με ελεύθερο πνεύμα επιδιώκοντας συνεργασίες και θέαμα. Ο Καραγιάννης σημείωσε ακόμα 8 πόντους για τους Νότιους, ενώ στην αντίπερα όχθη, Ραπτοδήμος με 4 και ένα ακόμα τρίποντο του Μυλιόρδου διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 44-64.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Μουτεβελής με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Παίκτης-κλειδί αναδείχθηκε ο Γιάννης Αλεφαντινός με double double, έχοντας συνολικά 12 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Aπό τους ηττημένους διακρίθηκε ο Στέλιος Καραγιάννης με 17 πόντους, 2 ριμπάουντ κα 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε από νωρίς καθώς οι νικητές πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω.