Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, τα Pistonia αντιμετώπισαν τους Bulldogs για την 1η αγωνιστική της Division 1 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν ευκολότερα από ότι περίμεναν κόντρα στους μόλις έξι «ασπρόμαυρους» με 74-52.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στα πρώτα του λεπτά. Οι Bulldogs με «ζεστό» Σκλαβούνο και καλάθια από Μαραμπέα και Πετακό, προηγήθηκαν με 8-5. Γκολ-φάουλ από Μότσκα για την ισοφάριση και από εκεί και έπειτα, τα Pistonia κυριάρχησαν στο παρκέ, καταφέρνοντας μάλιστα να «χτίσουν» διψήφιο προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο (22-10).

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με «ραψωδία από τα 6.75» και για τους δύο. Κατά σειρά, Πετακός,Αγάθος, Ζαν Μπατίστ, Λουλούδης και Μότσκα… βρήκαν στόχο από μακριά, διαμορφώνοντας το σκορ σε 36–22. Μαραμπέας, Αυλωνίτης και Μότσκα πέτυχαν τα υπόλοιπα καλάθια για το 40-24 της ανάπαυλας.

Η διαφορά των 16 πόντων από το Α΄ μέρος, μεγάλωσε κι άλλο στο Β΄, με τους Ζαν Μπατίστ και Μότσκα να ανεβάζουν ρυθμούς. Το ματς έγινε ανταγωνιστικότερο στην διακύμανση του σκορ, όχι όμως στην έκβαση του ροζ φύλλου αγώνα. Το τελικό 74-52 έδωσε τη νίκη στα Pistonia που ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, ενώ για τα «σκυλιά» το θετικό είναι η συμμετοχή του Δρεκόλια στο παρκέ, έστω και για ένα λεπτό, μιας και φαίνεται πως ο Χρήστος μαζεύει παρουσίες για την επανένταξή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και την συμμετοχή του στα playoffs, αν και αυτό φαντάζει μακριά, καθώς μόλις ξεκινήσαμε.

MVP: Ο Ανδρέας Μότσκα με 21 πόντους, δύο ριμπάουντ, εννιά ασίστ και τρία κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί: Ο Άγγελος Νικολάου με έντεκα πόντους, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα κλέψιμο.
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Πετακός με 16 πόντους, πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ και πέντε κλεψίματα!

Που κρίθηκε το ματς: Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις στον πάγκο τους και αγωνίστηκαν με πολύ περισσότερη ενέργεια καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.