Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το Division 1 North Group οι Σκούρκοι αντιμετώπισαν τους Retro Stars και ξεκίνησαν με το δεξί το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Νιφόρα  (6) και από δύο πόντους οι Αποστολόπουλος, Βασιλάκος και Λιγνός. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χάους δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα αλλά κρατήθηκε κοντά στο σκορ με τους Παπακωνσταντίνου (5), Μαυρίκιος (3) και Μπούκας (2) να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 12-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Σκούρκοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι και πήραν κεφάλι στο σκορ με τους Γεωργούλα (9), Μαυρίκιο (5), Χρυσίνα (4) και ο Παπακωνσταντίνου σκόραρε (2). Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Νιφόρα (5) και από δυο πόντους οι Βασιλάκος, Νίκιας και Λιγνός προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά ανεπιτυχώς, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 23-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο σκληρές άμυνες , οι οποιες τους έδωσαν ώθηση και επιθετικά. Η ομάδα των Retro Stars με τους Λιγνό (6), Κυριαζή (5) και Καλαπόδη από (2) προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ. Από την άλλη οι Σκούρκοι με τους Μαυρίκιο, Παπακωνσταντίνου, Πασαγιάννη και Μπούκα από (3) και από δυο ο Μάργαρης κράτησαν την διαφορά που είχαν χτίσει και διαμόρφωσαν σκορ τρίτης περιόδου σε 34-57.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Η ευστοχία των γηπεδούχων τους έδωσε ώθηση και αμυντικά με τους Νιφόρα (7), Βασιλάκο και Λιγνό από (4) πόντους. Για τους Σκούρκοι οι Μπούκας και Μαυρίκιος από (4), Παπακωνσταντίνου και Μάργαρης από (2), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 52-57.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 11/34 (32,4%), τρίποντα 4/22(18,2%) και βολές 23/32(71,9%)) μάζεψαν 34 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 3 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 8 ασίστ συνολικά και 15 κλεψίματα με 15 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπούκας ο οποίος σημείωσε 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος με 11 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιάννης Λιγνός ο οποίος σημείωσε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 λάθη με 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Βασίλης Μάργαρης ο οποίος σημείωσε 5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 6 κλεψίματα  και 1 λάθος με 10 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα, η εμπειρία και τα κλεψίματα των Σκούρκοι τους έδωσε την νίκη.