Για το ξεκίνημα της West Division 1 οι Ρούκουνες υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων την Άρτεμις με τη δεύτερη να παράγει όμορφο και θεαματικό μπάσκετ κατά διαστήματα εξασφαλίζοντας το πρώτο ροζ φύλλο για το πρωτάθλημα.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στα τρίποντα του bomber Πανόπουλου (6π) αλλά και στους Μιχαηλίδη (4π) και Μάϊνα (3π). Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας με τους Νικολόπουλο (6π) και Κωνσταντίνου (4), για το 15-14 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Ανατροπή σκηνικού είχαμε στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι με αιχμή του δόρατος τόσο τον Χατζηbill (9π με 3 τρ) όσο και τους "Παππού" (7π) και Nioniοvic (4π) προσπέρασαν και παρά την προσπάθεια του Στεφανίδη (4π) στο ζωγραφιστό και τα τρίποντα των Πανόπουλου και Σγαρδέλη προηγήθηκαν με 29-37 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα η Άρτεμις ανέβασε στροφές. Ο Nicolo ήταν ασταμάτητος με 10 πόντους και δύο τρίποντα και παρέα  με τους Βήχο (4) και Χατζηbill (3) διεύρυναν την απόσταση. Στην αντίπερα όχθη ο Σγαρδέλης έβαλε δύο ακόμα τρίποντα και ο Μιχαηλίδης 3 πόντους, με το σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου να διαμορφώνεται στο 43-59.

Ο Μιχαηλίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι τούμπα για τους Ρούκουνες  με 13 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι Μπούχαλης (6) και Μάϊνας (4) σιγόνταραν, ωστόσο η Άρτεμις δεν έδειξε διάθεση να ρισκάρει. Με τους Κωνσταντίνου (6), Βήχο (4) και τα τρίποντα των Σφογγάρη και Χατζηbill δεν απειλήθηκε άμεσα και έκοψε πρώτη το νήμα, με το τελικό 66-77 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αγέραστος "παππούς" Βασίλης Κωνσταντίνου έχοντας 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα κι ένα λαθάκι. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης-κλειδί με 16 πόντους,7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη ο Γιώργος Νικολόπουλος

Για τους ηττημένους καλύτερος σχεδόν με triple double figures ήταν ο Νίκος Μηχαιλίδης, καταγράφοντας 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές κατέθεσαν περισσότερη ενέργεια και έλεγξαν το ρυθμό μετά το πρώτο δεκάλεπτο.