Η ομάδα του Καλαποθαράκου ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και με ένα επιμέρους 23-4 στο τρίτο δεκάλεπτο, καθάρισε τους Saronic Hornuts με 65-42. 

Εξαιρετικός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά εύστοχες. Οι Squidbalzz βρήκαν πόντους με τους Δρακόπουλο (7), Μανιό (4), Δρασίδη (4) και Οικονομούλα (4) και προηγήθηκαν με 24-15. Για τους φιλοξενούμενους, 7 έβαλε ο Φιλιππίδης. 

Στην δεύτερη περίοδο οι Hornuts έβγαλαν ενέργεια και κράτησαν τους αντιπάλους τους πολύ χαμηλά. Με τους Φιλιππίδη, Παπαδόπουλο και Γουναρίδη να σκοράρουν, έτρεξαν ένα επιμέρους 15-8 κι έκλεισαν το δεκάλεπτο στο πλην 2, 32-30. Για τους γηπεδούχους, 3 έβαλε ο Οικονομούλας. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο κρίθηκε επί της ουσίας το παιχνίδι. Οι Squidbalzz ήταν τρομεροί σε άμυνα και επίθεση. Πίεσαν ψηλά, έκλεψαν μπάλες και έτρεχαν στον αιφνιδιασμό. Η ομάδα του Καλαποθαράκου, με ένα επιμέρους 23-4, έστειλε την διαφορά στους 21, 55-34, βρίσκοντας σκορ με τους Οικονομούλα, Ηλιόπουλο και Δρακόπουλο. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, οι δύο ομάδες δοκίμασαν διάφορα πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Τελικά οι Squidballz πήραν τη νίκη με 65-42 και ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία τους στο πρωτάθλημα.   

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Οικονομούλας με 17 πόντους (1/1 βολή, 5/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ κι ένα κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Νίκος Δρακόπουλος ήταν εξαιρετικός. Είχε 14 πόντους, 1 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 6 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Στο μαγικό τρίτο δεκάλεπτο που έκαναν οι Squidballz που επικράτησαν 23-4!