Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι οι THE ROYALS επιβλήθηκαν με 81-51 των ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τρίποντου του Φώτογλου για να απαντήσε με έμμεσο τρίποντο ο Μπίλιας. Η συνέχεια όμως άνηκε στους ROYALS καθώς με 5 πόντους του Δέδε και τρίποντο του Φώτογλου έκαναν το 10-3. Ο Ασημακόπουλος μείωσε αλλά και πάλι ο Δέδες αύξησε τη διαφορά. Στους 4 πόντους του Παπαστάμου απάντησε με τρίποντο ο Μαργωμένος. Ο Παπαστάμου σκόραρε ξανά αλλά ο Καραλής έκανε το 22-12. Ο Κυριακίδης από κοντά έκανε το 22-14.

Δυναμικά μπήκαν και στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με τον Δέδε να σκοράρει από κοντά και τον Φωτεινό σε τρίποντο. Οι Κυριακίδης και Μπίλιας μείωσαν αλλά ο Φωτεινός με έμμεσο τρίποντο απάντησε. Οι Μπίλιας και Πουλής μείωσαν ξανά αλλά οι Δέδες και Φωτεινός έδωσαν ξανά λύσεις στην επίθεση. Μάλιστα με δυο τρίποντα του Μπούκα και Παπαντώνη η διαφορά ξέφυγε στους 16.

Ο Καραλής με έμμεσο τρίποντο έκανε το 43-24. Οι Μαρκόπουλος και Παπαστάμος σκόραραν αλλά ο Καρασαβίδης με σουτ από τη γωνία και ο Παπαντώνης με τρίποντο έκαναν το 48-28. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 2 απανωτά τρίποντα με τους Μαρκόπουλο και Ασημακόπουλο αλλά οι γηπεδούχοι με ένα φοβερό σερί 17 πόντων με τους Παπαντώνη, Δέδε, Φωτεινό και Καρασαβίδη έφτασαν στο 65-34, ένα σκορ που κλείδωνε σχεδόν ήδη τη νίκη.

Ο Μαρκόπουλος σκόραρε για 3 ενώ ο Φώτογλου από κοντά απάντησε αμέσως. Και πάλι ο Μαρκόπουλος με σουτ έκανε το 67-41 αλλά ο Μπούκας με δυο πανομοιότυπα σουτ από το ίδιο σημείο έκανε το 71-41. Ο Μαρκόπουλος σκόραρε ξανά 5 πόντους αλλά ο Μπούκας με νέο τρίποντο και ο Καρασαβίδης με καλάθι δυο πόντων έκαναν το 77-46. Λίγο πριν το τέλος οι Πουλής και Παπαστάμος έκαναν το τελικό 81-51.

MVP της αναμέτρησης ο Δέδες με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μαρκόπουλος με 14 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Με 10 τρίποντα και 50% στα δίποντα πως να χάσεις; Μάλιστα η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν συντριπτική καθώς οι THE ROYALS είχαν 23 παραπάνω.