Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής  για την north περιοχή του Division 1 , οι Warhawks BC αναμετρήθηκαν με τους Proboraptors. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό και χαρακτηρίστικε από πολλά φάουλ, καθώς και από άμυνες με πολλές επαφές. 54-51 ήταν το τελικό σκορ με τα «γεράκια» να παίρνουν το ροζ!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησαν οι Hawks στο 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παρκέ και τα έδωσαν όλα από το 1ο λεπτό. 16-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Την διαφορά για τους γηπεδούχους την έκαναν τα 2 τρίποντα του Δηλαβέρη, ενώ 5 πόντους έβαλε ο Μαρκούτης. Από 4 πόντους έκαστος είχαν Αβούρης και Τραϊφόρος για τους «ράπτορες».

Στο +6 έφτασαν τα «γεράκια» στην 2η περίοδο που θύμισε πολύ την 1η. Σκληρό παιχνίδι, άμυνες από ατσάλι και η πολλή ενέργεια χαρακτήρισαν το δεκάλεπτο. 16-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε με 8 πόντους ο Ντάντος. 5 έβαλε ο Αβούρης για τους Proboraptors.

Κατά 1 πόντο μείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Η κούραση στο διάστημα αυτό άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. 12-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «γεράκια» να κρατάνε ακόμα τα ηνία του αγώνα! 2 καλάθια έβαλε για τους γηπεδούχους ο Δηλαβέρης, ενώ 1 τρίποντο είχε ο Ράπτης. 5 σερί πόντους πέτυχε ο Λουμάκος για τους Proboraptors.

Στην κόψη του ξυραφιού κρίθηκε το παιχνίδι. Οι 2 ομάδες έδωσαν μια όμορφη παράσταση στο 4ο δεκάλεπτο που νικητές έβγαλε τους Warhawks. 10-12 ήταν το σκορ στην περίοδο αυτή, με τον πίνακα να δείχνει 54-51 στο τέλος του ματς. Για τους νικητές Παπαδόπουλος και Ντάντος είχαν από 4 πόντους. 8 είχε για τους ηττημένους ο Αβούρης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Μαρκούτης με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ (12-2), 6 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 6 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Σάχας με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Δηλαβέρης με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 40 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα και στην άμυνα που έπαιξαν τα «γεράκια»!