Παρασκευή βράδυ στη Καισαριανή για το πρωτάθλημα της Division 1, οι 3KaioKukoc μετά από ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, κατάφεραν με τρίποντο του Τσιάνα 0.3 πριν το τέλος του παιχνιδιού να κατακτήσουν μια τεράστια νίκη με σκορ 68-65 !

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι πορτοκαλοί μπήκαν εμφανώς καλύτερα στο παρκέ  και με τον Λαύκα να δίνει το έναυσμα με 6 προσωπικούς πόντους , αλλά και τον Ράμμο να τον ακολουθεί σε απόδοση, έκλεισαν την περίοδο με το υπέρ τους 20-19. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Λάζαρης και Μαύρος ήταν οι κύριοι πυλώνες σκοραρίσματος της ομάδας τους.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες ανέβασαν κατακόρυφα την ένταση στις δύο πλευρές του γηπέδου, μας παρουσίασαν υψηλού επιπέδου θέαμα, αποδεικνύοντας ότι δικαίως συγκαταλέγονται στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας! Ο νεοσυλθέντας Λειβαδίας ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας, και συνεπικουρούμενος από τους Λαύκα και Ράμμο οδήγησαν την ομάδα τους στην ανάπαυλα σε θέση οδηγού με σκορ 34-31.

Οι φιλοξενούμενοι με την επιστροφή τους στο παρκέ  εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα που διαθέτουν σαν ομάδα, την αθλητικότητα αλλά και την ενέργεια τους κατάφεραν να προσπεράσουν στο σκορ. Οι Kukoc αντέδρασαν και  έκλεισαν την προτελευταία στροφή του παιχνιδιού στο συν δύο με σκορ 48-46.

Στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι με τον Nάνο να πρωταγωνιστεί προσπέρασαν και πάλι 62-63. Ωστόσο, οι πορτοκαλοί δεν είχαν πει τη τελευταία τους κουβέντα και με τον Τσιάνα α ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων 0.3 πριν το τέλος πήραν μια σπουδαία νίκη με στο 68-65!

MVP: Ο Λαύκας με double double και 17 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λάζαρης με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, και 2 κλεψίματα

Παίκτης κλειδί: Ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών Παναγιώτης Τσιάνας, έχοντας 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και οι δύο αυτό που ξεχώρισε ήταν το φίνις του Τσιάνα που έκανε τη διαφορά !