Την παρουσία της στα πλέι οφ κλείδωσε το βράδυ της Κυριακής η Κατρακείλα όταν και φιλοξενήθηκε από τους μόλις πέντε διαθέσιμους Beasleys στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της South Division 1. Ανταποκρίθηκε στο εξωπραγματικό παιχνίδι του Α. Καραγιαννίδη και παρουσιάζοντας αρκετούς πρωταγωνιστές στο πάλκο του Κορυδαλλού πήρε το πολύτιμο δίποντο !

Αρχικά οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά με τον Α. Καραγιαννίδη να φανερώνει από νωρίς τις προθέσεις του. Με 11 δικούς του πόντους προηγήθηκαν με 12-4, ωστόσο οι αντίπαλοι τους δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Με τους Γιανδήμα, Τσίκλο (από 4) και το τρίποντο του Μακαρατζή ροκάνισαν τη διαφορά και μείωσαν στην ελάχιστη δυνατή (14-13) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο Α. Καραγιαννίδης συνέχισε το σόου και στη δεύτερη περίοδο. Με 15 πόντους και τη συνδρομή των Καστάνη και Ακαρέπη (από ένα καλάθι) κρατούσε τους Beasleys μπροστά , ωστόσο σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού βρήκε απέναντι του τους Γιανδήμα και Τσίκλο. Ο πρώτος με 12 πόντους και δύο τρίποντα κι ο δεύτερος με έξι συνετέλεσαν σε ένα επιμέρους 9-2 με το οποίο η Κατρακείλα προσπέρασε με 33-37 στο ημίχρονο.

Η μάχη συνεχίστηκε και κατά την τρίτη περίοδο. Οι γηπεδούχοι με όπλο τα τρίποντα προσπέρασαν με 43-41 , όμως Τσίκλος (8) και Γιανδήμας (5) είχαν και πάλι τις κατάλληλες απαντήσεις. Με σερί 11-0 έφτασαν στο +9 , όμως ήταν τα τρίποντα του Α. Καραγιαννίδη (10π) και των Γιαννούλια και Ακαρέπη που κράτησαν ζωντανούς τους Beasleys μειώνοντας σε 49-52 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία ωστόσο δεν άντεξαν από την κούραση. Και μπορεί ο Α. Καραγιαννίδης να φόρεσε τη μπέρτα του Σούπερμαν με ακόμα 15 πόντους, αλλά αυτό δεν έφτανε καθώς η παρέα του Μακαρατζή εμφάνισε κι άλλον πρωταγωνιστή. Ήταν η ώρα του Μπουχλή (9π)  να ανεβάσει στροφές και με επιμέρους 4-17 η Κατρακείλα έφτασε στο +16 τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο Α. Καραγιαννίδης ωστόσο δεν παρέδωσε τα όπλα και προσπάθησε μόνος του να το γυρίσει, αλλά τόσο ο Τσίκλος όσο και ο Γιανδήμας (με 4 έκαστος) προστάτεψαν το προβάδισμα της ομάδας τους με την κόρνα της λήξης να βρίσκει την Κατρακείλα αγκαλιά με το ροζ φύλλο με 64-73 !

MVP αναδείχθηκε με double double o Μανώλης Γιανδήμας. Είχε 25 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους "Μπιζ" ήταν ο ..ρέκορντμαν Άγγελος Καραγιαννίδης με 51 πόντους (6/13 τρίποντα), 12 ριμπάουντ (double double), 2 ασιστ, 3 κλεψίματα, 4 λάθη και 52 EFF !

Παίκτης κλειδί ήταν ο Κυριάκος Τσίκλος με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν μεγαλύτερο κίνητρο και βάθος στο ρόστερ ώστε να ανταπεξέλθουν !