Μεγάλη νίκη που τους φέρνει στην τρίτη θέση της East Division 1 πήραν το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή οι Απροσάρμοστοι όπου και φιλοξενήθηκαν από τα Bulldogs στο πλαίισο της 20ης αγωνιστικής.

Η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οι φιλοξενούμενοι με σερί 8-0 μετέτρεψαν το 4-8 σε 4-16 χάρη στον Κανδήλα (9π). Οι αντίπαλοι τους σκόραραν από τα 6.75 με τους Γιαννικόπουλο (7) και Κουτσόπουλο (3) μειώνοντας σε 10-18 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Απροσάρμοστοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Με πολλές επιθετικές επιλογές (Μητράκος 6, Ορφανίδης & Σωτηρίου από 5) έφτασαν ως το +13 και παρά τις ενέργειες του Μαραμπέα (6π) από την άλλη πλευρά προηγήθηκαν με 25-36 στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξαν πολλά στην επανάληψη. Οι Bulldogs πλησίασαν στους επτά με τον Μαραμπέα (4) και το τρίποντο του Κουτσόπουλου, όμως ένα νέο 9-0 των Απροσάρμοστων με τους Ορφανίδη (6) & Κανδήλα (5) αποκατέστησε τη διψήφια απόσταση με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 38-52.

Η τελευταία περίοδος έκρυβε μεγάλες συγκεινήσεις. Με τη διαφορά στους δέκα οι γηπεδούχοι επανέκαμψαν με σερί 11-0 με τους Κουτσόπουλο (7), Δρεκόλια , Καραγιάννη (από 5π) και τον Μαραμπέα (4) ανατρέποντας το σκηνικό. Όμως δεν είχαν άλλη βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους και οι Απροσάρμοστοι με σερί 7-0 με τις βολές του Κανδήλα, το τρίποντο του Ορφανίδη και τον Χαρίτο κλείδωσαν τη νίκη με το τελικό 59-65 !

Mvp ήταν ο Σωτήρης Σωτηρίου. Είχε 9 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα κλέψιμο. Key player ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασιστ.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιώργος Μαραμπέας με σχεδόν triple double και 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση και το "θέλω" των νικητών !