Θριαμβευτική ρεβάνς πήραν το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της West Division 1 οι Anarxoi Pistols όταν και φιλοξενήθηκαν από τους De Troi Bisons. Eπέβαλλαν το ρυθμό τους μετά τα πρώτα λεπτά  και κατέκτησαν με άνεση το ροζ φύλλο ευρισκόμενοι πλέον στην έκτη θέση του ομίλου .

Αρχικά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 8-6 χάρη στους Σταυρόπουλο (5) και το τρίποντο του Σαφρά, όμως οι αντίπαλοι τους βρήκαν ρυθμό και με επιμέρους 12-2 με την τριπλέτα Παύλου (7), Τύρου (6) και Λαυκίδη (4) σε πλήρη δράση προσπέρασαν για τα καλά με 10-18 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Τα "Πιστόλια" έφτασαν σε διψήφια διαφορά στη συνέχεια, όμως τα τρίποντα από τους "Ρέγιες" Ζαχαρίου και Σαφρά μείωσαν σε 20-26. Οι Anarxoi ωστόσο απάντησαν άμεσα με τους Λαυκίδη, Ραβαζούλα (από 4) και τη βόμβα τριών πόντων του Κουμπούρου αποκαθιστώντας τη διψήφια απόσταση (24-34) στο τέλος του ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε σχεδόν τίποτε στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το καλό τέμπο ανεβάζοντας κι άλλο στροφές με τον Λαυκίδη (6) να δίνει σκορ στο ζωγραφιστό και τους Κουμπούρο & Τριαντάφυλλο να σιγοντάρουν απο μακρινή απόσταση, ενώ Παύλου και Ραβαζούλας (με 4 & 3π) είχαν το εύκολο καλάθι. Από την αντίπερα όχθη οι "Βίσωνες" στηρίχτηκαν στον Σταυρόπουλο (6) και τους Δρακάκη και Σαφρά (από 3π) δίχως αυτό να φτάνει για να κατεβάσει τη διαφορά, που έφτασε ως το 36-53 στο τριαντάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο με τα πάντα να έχουν κριθεί τα συκγροτήματα επιδόθηκαν σε απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ. Ο Μπουλουτσίκος ήταν απολαυστικός με 10 σερί πόντους για τους De Troi, με τους Ραβαζούλα (5) & Τύρο (4) να διαμορφώνουν εν πολλοίς το τελικό 50-67 για τους Anarxous Pistols !

MVP αναδείχθηκε με double double o αλάνθαστος Πολυχρόνης Λαυκίδης. Είχε 16 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος για τους DE TROI BISONS ήταν ο Κώστας Μπουλουτσίκος με 14 πόντους , 7 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Τον παίκτη - κλειδί αποτέλεσε ο Σάκης Ραβαζούλας, επίσης με double figures και 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καλύτεροι σε όλες τις θέσεις και με τη δυνατή τους ρακέτα έβγαλαν "εκτός μάχης" τους αντιπάλους τους δίχως να αμφισβητηθούν