Στο τέλος οι Ελλάνιοι!
FORTY PLUS VS ΕΛΛΑΝΙΟΙ 47-60
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
FORTY PLUS
151291147
ΕΛΛΑΝΙΟΙ
1020141660

Το Σάββατο το απόγευμα στον Κορυδαλλό, σε ένα από τα απολαυτικότερα παιχνίδια της φετινής Division 1 της South, οι Ελλάνιοι κατάφεραν να επικρατήσουν στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά απέναντι στους μαχητικούς Forty Plus με 47-60 και να εδραιώσουν την θέση τους στην πρώτη τριάδα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικό επιθετικά παιχνίδι και με τον Μακρή να είναι σε τρομακτική κατάσταση με 10 πόντους, ξέφυγαν με 15-10. Οι Ελλάνιοι που δεν ξεκίνησαν καλά αλλά στην συνέχεια βρήκαν τον προσανατολισμό τους, είχαν τον Βερετζιώτη να ξεχωρίζει και τον Κολέγκα να ακολουθεί από κοντά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με τον Βερετζιώτη να παίρνει την μπαγκέτα στο σκοράρισμα  και τον Κακλέα να δίνει πολύτιμες βοήθειες, πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 27-30. Στην αντίπερα όχθη η Forty Plus επιδόθηκε σε πάρα πολλά τρίποντα, με Μακρή και Κατράνη μόνο να βάζουν από ένα, μένοντας στο -3.

Η εξέλιξη ήταν εξαιρετική στην τρίτη περίοδο, με τους ερυθρόλευκους να ξεφεύγουν στο ξεκίνημα και τους φιλοξενούμενους να πατούν το γκάζι από κείνο το σημείο και μετά και πήραν εκ νέου προβάδισμα με σκορ 36-44.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Βερετιώτης ήταν ο επιθετικός ογκόλιθος των Ελλανίοιων και με σπουδαία βοήθεια από τον Κακλέα, οι φιλοξενούμενοι ήταν σε θέση οδηγού και κράτησαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης το προβάδισμα, νικώντας των αξιόμαχων Forty Plus με σκορ 47-60.

Mvp : Ο Βερετζιώτης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 23 πόντους, 21 ριμπάουντ, 4 ασίστ ,5 κλεψίματα  και 2 κοψίματα. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Μακρής που είχε 18 πόντους, 4 ριμπάουντ

Παίκτης Κλειδί: Ο Κολέγκας που μέτρησε 10 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 κοψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων και εξασφάλισαν το πολυπόθητο ροζ φύλλο.