Ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της West Division 1 πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Ίλιον οι Miami Heak όταν στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής αντιμετώπισαν τους West Floppers και αποδίδοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα πήραν το ροζ φύλλο και με μια ακόμα νίκη την καπαρώνουν οριστικά !

Σε σχετική ισορροπία κινήθηκε η αναμέτρηση στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ κυρίως περιφερειακά με τους Καρατσαρέα (5), Λαδιά (4) και Γεωργιάδη (3), με τους αντιπάλους τους να απαντούν με το ίδιο νόμισμα με τις τρίποντες βόμβες των Μπάκα (6) και Σταθάκη (5) παραμένοντας κοντά (16-12) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι Heak διατήρησαν την πρωτοπορία και στη συνέχεια με τους Λαδιά (6) & Κωστόπουλο (4). Οι προσπάθειες ωστόσο των Σταθάκη (5), Βενιού (4) και ένα ακόμα τρίποντο του Μπάκα επέτρεψαν στους Floppers να παραμείνουν κοντά (32-25) στη μέση της διαδρομής.

Ο Γ. Δημητρόπουλος ανέβασε ρυθμό μετά την ανάπαυλα. Με έξι δικούς του πόντους οι σκληροί του Μαιάμι πήραν διψήφια διαφορά , ενώ η άμυνα τους περιόρισε τους "Δυτικούς" σε μόλις 8 πόντους (Λιώνης 4) , για το 46-33 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Σωτηρόπουλου κυριάρχησαν αξιοποιώντας το μέγεθος του Κωστόπουλου (7) αλλά και τη διάθεση των Καρατσαρέα (4) και Ι. Δημητρόπουλου (3). Στον αντίποδα για τους κουρασμένους Floppers πάλευε μόνο ο Βενιός (6) , με συνέπεια οι Miami Heak να βαδίσουν με ασφάλεια προς το ροζ φύλλο, που κατέκτησαν με το τελικό 60-41.

MVP με double double αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Μπάμπης Κωστόπουλος. Είχε 13 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε  επίσης με double figures ο Γιώργος Βενιός, που μέτρησε 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιώργος Δημητρόπουλος έχοντας 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές υπερείχαν στο ζωγραφιστό, κι ανεβάζοντας την απόδοση τους σταδιακά έφτασαν με άνεση στη νίκη.