Στο πλαίσιο της 20ης στάσης της West Division 1 οι Mpasketikoi φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων τη La Familia και κυριαρχόντας από νωρίς έκαμψαν την αντίσταση της εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την κορυφή του ομίλου !

Ο Πουλόπουλος έκανε πράματα και θαύματα στην εκκίνηση της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους. Με 14 πόντους και με τον Τσάβαλο (6) να σιγοντάρει πήραν διαφορά απέναντι στους Δεληγιάννη & Τσαπανίδη (από 4π) και προηγήθηκαν με 22-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο ίδιος συνέχισε το έργο του από τα 6.75 στο δεύτερο δεκάλεπτο, με έξι άκομα πόντους. Ταύτοχρονα η άμυνα τους επέτρεψε μόλις πέντε πόντους για τους φιλοξενούμενους (όλοι από τον Ιωακειμίδη) με συνέπεια να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 32-19.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και μετά την ανάπαυλα. Οι Μpasketikoi είχαν καλύτερες επιλογές με τον Μπάνζι (7) να αναλαβάνει δράση παρέα με τους Λάμπρου (4), Θεοδοσόπουλο και Τσάβαλο (από 3). Για τους "Μαφιόζους" σκόραραν οι Τσαπανίδης (4), Ιωακειμίδης - Δεληγιάννης (από ένα τρίποντο) και ο Καββαδίας (2) με την τρίτη περίοδο να τελειώνει στο 49-31.

Στα τελευταία λεπτά ο Μπάνζι δεν σταμάτησε να τρέχει και να σκοράρει (ακόμα 10 πόντοι) παρέα με τον Τσάβαλο (6). για τη La Familia o Τσαπανίδης είχε 5 πόντους συμβάλλοντας στο απόλυτα δίκαιο τελικό 74-44.

Mvp αναδείχθηκε ο Θοδωρής Πουλόπουλος με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 4 κλεψίματα. Ξεχώρισε από τους ηττημένους ο Παναγιώτης Τσαπανίδης με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Key player ήταν ο Ιάσωνας Μπάνζι μετρώντας 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τόσο το κίνητρο όσο και τη διάθεση, έτρεξαν αποτελεσματικά το γήπεδο και δεν αμφισβητήθηκαν στο παραμικρό.