Το απόγευμα της Κυριακής, σε παιχνίδι για την Division 1 της East, οι πληρέστατοι Μυρμιδόνες επέβαλαν πλήρως το παιχνίδι τους από το δεύτερο δεκάλεπτο και δε συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες από τους Rejects, για να επικρατήσουν με το ευρύ 35-61.
 
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο, με τους Rejects να αποδεικνύονται σκληρό καρύδι και τους Μυρμιδόνες να έχουν ισχνό προβάδισμα με 10-13. με 5 Πόθος και Λεούσης ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ τους φιλοξενούμενους τραβούσε από το χεράκι ο  Μουτεβέλης.
 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά στην άμυνα, έκλεψαν συνεχόμενες μπάλες και με τον Μιλιορδό να δίνει το έναυσμα, τον Μουτεβέλη  να παίρνει τη σκυτάλη και τον Χατζηαγγελή να βάζει τη σφραγίδα του, έχτισαν διψήφια διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα των πορτοκαλοί που αντιμετώπισε επιθετικά προβλήματα, είχε τον Πόθο να αναλαμβάνει εξολοκλήρου αυτόν τον ρόλο, για το 18-29.
 
Πιο ισσοροπημένο το τρίτο δεκάλεπτο, καθώς άνοιξε το παιχνίδι, οι άμυνες δεν ήταν κλειστές με αποτέλεσμα να μας προσφέρουν θέαμα τύπου run and gun. Οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι σε αυτό το διάστημα με σερί 11-13. Τέλος τρίτου δεκαλέπτου 29-42
 
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν τυπικής διαδικασίας, με τον Χατζηαγγελή να παίρνει φωτιά και να βοηθάει πολύ την ομάδα του να διευρυνθεί περισσότερο το υπερ τους σκορ. Στην αντίπερα όχθη οι Rejects δεν ήταν καλοί ούτε στην άμυνα, αλλά ούτε και στην επίθεση, λαμβάνοντας δικαίως την ήττα με σκορ 35-61.

Mvp : Ο Χατζηαγγελής ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Λεούσης που είχε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Μουτεβέλης που μέτρησε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Στην διάθεση να τρέξουν πολύ το γήπεδο και να μην αφήσουν τους γηπεδούχους να ορθοποδήσουν