Στο πλαίσιο της 20ης στάσης της North Division 1 οι Retro Stars υποδέχτηκαν το Σάββατο τους Beaux Gosses και ανεβάζοντας στροφές στα τελευταία δέκα λεπτά πήραν τη νίκη που τους διατηρεί στην τέταρτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ του ΟΑΚΑ με τους Δ. Νιφορα (7) και Παπαγιαννίδη (5) να σκοράρουν έξω από την περίμετρο για να προηγηθούν με 15-8. Οι αντίπαλοι τους όμως αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο με τους Φιλιππή (5), Καλαποθάκο (3) και τον Πόγκα (4) μειώνοντας σε 19-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά πήγε στο +9 στη συνέχεια για τους "Αστέρες" με τον Γ. Νιφορα (13) να δείχνει ασταμάτητος, όμως οι "Γάλλοι" αντιστάθηκαν ! Με όπλο τα σουτ από τους  Κοτσιφη (6), Φιλιππή, Ιωάννου (από 5) και Καραμανη (4) ισορρόπησαν και προσπέρασαν προσωρινά με τον Γ. Νιφορα να ισοφαρίζει σε 37-37 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η μάχη συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Οι Retro πήγαν δύο φορές στο +7 προσπαθώντας να ξεφύγουν με τους Γ. Νιφορα  (7) και Βασιλάκο (4) πρωταγωνιστές, όμως στην αντίπερα όχθη τόσο ο Πόγκας (7) όσο και οι Ιωάννου (4) και Φιλιππής (3) επανέφεραν γρήγορα τους Beaux Gosses, με το τρίποντο του Γ. Νιφορα να δίνει προβάδισμα τριών πόντων (54-51) για τους γηπεδούχους στο τριαντάλεπτο.

Κι ενώ αναμέναμε ντέρμπυ εως εσχάτων στην τελική ευθεία μίλησαν τα "πολυβόλα" των Retro ! Δ. & Γ. Νιφορας (με 8 και 4 πόντους αντίστοιχα) αλλά και Κουρδούτης με ένα τριποντάκι έφεραν τη διαφορά στο +11 και παρά την προσπάθεια των Φιλιππή (5) & Καραμανη (4) οι "Αστέρες" πήραν το ροζ φύλλο δίχως να απειληθούν, με το τελικό 74-62 !

MVP αναδείχθηκε ο Δημήτρης Νιφορας έχοντας 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Λευτέρης Πόγκας με double double και 15 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασιστ κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Νιφορας με 28 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές δεν έχασαν τον έλεγχο της κατάστασης και με το ξέσπασμα τους στα τελευταία λεπτά εξασφάλισαν την πολύτιμη νίκη.