Οι Saronic Hornuts επικράτησαν 53-44 των Σκούρκων για την 20η αγωνιστική του ομίλου North στην Division 1. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι σε μια σεζόν, η οποία δεν πήγε καθόλου όπως υπολόγιζαν, πανηγύρισαν μετά από καιρό μια νίκη που θεωρητικά τους δίνει ελπίδες για τα playoffs. Οι Hornuts πήραν θετικό αποτέλεσμα εντός παρκέ, μετά από εφτά σερί ήττες κι ανέβηκαν στο 7-13, πλησιάζοντας στη μια νίκη τους αντιπάλους τους. Οι Σκούρκοι γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους κι έπεσαν στο 8-12, αλλά υπερασπίστηκαν το +20 της νίκης τους στον πρώτο γύρο. 

Η αναμέτρηση ήταν άκρως συναρπαστική, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Οι Saronic Hornuts ξέφυγαν με 32-25 στο 24’, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την κατάσταση και προηγήθηκαν με 39-36, στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Οι Σκούρκοι προηγήθηκαν με 43-40, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα και πήρα τη νίκη.

Το τρίποντο του Τσόλα για την ισοφάριση (43-43) έδωσε το έναυσμα για το 13-0 της ομάδας του, η οποία ξέφυγε με 53-43 και πανηγύρισε τη νίκη! 

Player of the Game: Ο Σεραφείμ Τσόλας αποτέλεσε σταθερή αξία για την ομάδα του, καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ενώ πρόσθεσε 10 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 ασίστ, 3 τάπες, ενώ είχε και μόλις ένα λάθος. 

Παίκτης «κλειδί» ο Διονύσης Κυβρικοσαίος, ο οποίος κλήθηκε να οργανώσει το παιχνίδι των Hornuts. Τα πήγε εξαιρετικά, συμβάλλοντας σε πολλούς τομείς, έχοντας 10 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και μια τάπα. 

Που κρίθηκε: Στην ανωτερότητα των Saronic Hornuts στα τελευταία λεπτά. Σε ένα ματς που οι ομάδες πήγαν πόντο, πόντο, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να «τρέξουν» σερί 13-0 και να φτάσουν στη νίκη.