Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου της North Division 1 Philadelphia Sfihters εξασφάλισαν την πρώτη θέση επικρατώντας επί των Squidballz !

Οι γηπεδούχοι Squidballz δυσκολεύτηκαν πολύ στο ξεκίνημα καθώς σκόραραν μόλις μια βολή με τον Δροκόπουλο. Οι αντίπαλοι τους με σερί 7-0 , το τρίποντο του Ψαλτάκη και τα καλάθια των Νικολού, Ρήγκου και Κούλιου ξέφυγαν με 1-9 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η αντίδραση για τα "Καλαμάρια" ήταν άμεση. Με σερί 11-0 στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, τον Καλαποθαράκο να ηγείται με 11 πόντους και δύο τρίποντα, και τον Δρακόπουλο να συνδράμει με πέντε ισορρόπησαν. Όμως ένα τρίποντο ξέσπασμα του Νικολού από την άλλη πλευρά έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά με 21-23 στη μέση της διαδρομής.

Δυό όψεις είχε η αναμέτρηση στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι Squidballz με ένα 8-0 χάρη στους Θεοδωρολέα, Παπουτσή (από 4) και Δρακόπουλο (3) προσπέρασαν. Οι Φιλαδελφιώτες όμως απάντησαν με σερί στο σερί ! Με το δικό τους 1-0 με τους Ψαλτάκη (5), Ρήγκο (4), Νικολό και Κούλιο (από 3) προσπέρασαν με  34-40 στο τριαντάλεπτο.

Κι ενώ περιμέναμε ντέρμπυ εως εσχάτων στην τελική ευθεία οι Sfihters κυριάρχησαν. Με τους Ψαρρά (6) και Κοβάνη (4) να τελειώνουν φάσεις πήραν διψήφια απόσταση και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Οι ενέργειες των Μακαρούνη (4) και Θεοδωρολέα (3) από την αντίπερα όχθη δεν ήταν αρκετές, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου με το τελικό 43-58 !

Mvp αναδείχθηκε με double double o αλάνθαστος Πέτρος Ψαλτάκης. Είχε 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Νίκος Δρακόπουλος με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Νικολός με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλέψιματα.

Που κρίθηκε : Από την άμυνα των νικητών και το πολύ καλό τους φίνις !