Για την 21η στάση της East Division 1 οι Απροσάρμοστοι υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο "Γ. Μελισσηνός" την DavariBC και αποδίδοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησαν το σερί 11 νικών των αντιπάλων τους (είχαν να χάσουν από το τέλος Νοέμβρη) και θέλουν μια ακόμα νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να καταλάβουν την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

Αρχικά όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Με το ντουέτο Γεωργίου (5) και Βασιλόπουλου (4) αλλά κυρίως την άμυνα τους που περιόρισε τους Απροσάρμοστους σε μόλις οκτώ πόντους προηγήθηκαν με double score (6-12) κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 8-15 !

Κράτησαν δε τον έλεγχο της κατάστασης ως και λίγο πριν τις τελευταίες στιγμές του ημιχρόνου χάρη στα τρίποντα. Ο Γεργιάδης είχε τρία και οι Ρόκας, Λίππας και Καλύμνιος και έφεραν τους Φαληριώτες στο +9. Όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Αψερίδη (11) και τον Σωτηρίου (6) και με σερί 8-0 μείωσαν στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (34-35) στο τέλος του.

Μετά τη διακοπή οι Απροσάρμοστοι πάτησαν το γκάζι. Στην εξίσωση μπήκε ο Μεσεδάκης με 9 πόντους και τρία τρίποντα, όπως και οι Σολάκης και Μητράκος επίσης απότ α 6.75 και με επιμέρους 16-6 πήραν διψήφια απόσταση. Για τη Davari ο Γεωργίου είχε πέντε πόντους και ο Γεωργιάδης τέσσερις με το αποτέλεσμα να είναι στο 59-48 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία ανέλαβε δράση ο Κυριάκου. Με δέκα πόντους και τη συνέργια του Αψερίδη (5) διατήρησαν το διψήφιο πρόσημο για τους Απροσάρμοστους και εξασφάλισαν τη μεγάλη νίκη με 76-59 !

MVP ήταν ο Γιάννης Αψερίδης. Είχε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χριστόφορος Γεωργιάδης με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Κυριάκου με double double και 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση των νικητών στο δεύτερο κομμάτι του ματς.