Την πρώτη θέση της South Division 1 εξασφάλισαν το βράδυ της Κυριακής στο "Θ.Πούτος" οι Abaleiros που φιλοξενούμενοι από τους Beasleys πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και περιμένουν να δουν ποιόν θα αντιμετωπίσουν στα πλέι-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ καθώς με τα mid range του Ζαϊμη (8π)  και τον Κολοβό (5π) μπήκαν μπροστά. Ωστόσο οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν χάρη στους Καραγιαννίδηδες (από 5π έκαστος) , για το 12-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια η άμυνα των Abaleiros λειτούργησε εξαιρετικά. Δέχθηκαν μόλις εννέα πόντους (Μόσχος 5) , όσους δηλαδή έβαλε μόνο ο Μιλπάνης. Ο Ρηγανάκος πρόσθεσε 4 και ο Γκούλας ένα τρίποντο για να πάρουν διψήφια απόσταση προηγούμενοι με 21-36 στο πέρας του ημιχρόνου.

Το μοτίβο της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην επανάληψη. Για τους Beasleys απειλούσε μόνο ο Α. Καραγιαννίδης (11π), που έκανε τα δικά του , αλλά δεν ήταν αρκετός. Ο Κολοβός ήταν αρκετά δραστήριος και με επτά πόντους κράτησε το διψήφιο πρόσημο της διαφοράς για την ομάδα του που ήταν μπροστά με 35-49 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι ναι μεν ήθελαν , με τους Α. Καραγιαννίδη (6), Καστάνη (4) και Τσανάκα (3) να επιχειρούν την ανατροπή. Οι Abaleiros ωστόσο ήταν αρκετά δυνατοί και με τον Ζαϊμη (8π) και πάλι παρόντα δεν απειλήθηκαν άμεσα, πανηγυρίζοντας με την κόρνα της λήξης το τελικό 50-59.

MVP με double double αναδείχθηκε ο Κώστας Μιλπάνης. Είχε 11 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν επίσης με double figures o Άγγελος Καραγιαννίδης, που μέτρησε 24 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Key player ήταν ο Πέτρος Ζαϊμης με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην αμυντική προσήλωση και το βάθος των νικητών, που μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν άφησαν αμφιβολίες για το ποιός θα κέρδιζε.