Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), οι Beaux Gosses αναμετρήθηκαν με τους Squidballz. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από χαμηλό σκορ, αλλά και από υπερπροσπάθεια στην άμυνα. Το τέμπο ήταν γρήγορο, ενώ είδαμε πολλούς αιφνιδιασμούς και από τις 2 ομάδες. Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ όντας μόλις 5 με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται. 30-38 ήταν το τελικό σκορ.

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν νωχελικά στην επίθεση, παρά το γεγονός, ότι έτρεξαν πολύ. 10-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Πόγκα από μεριάς Gosses να ξεχωρίζει. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια πέτυχε ο Πόγκας. Με 3 πόντους ακολούθησε ο Μάμμας. 4 έβαλε ο Οικονομούλας για τους φιλοξενούμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδο. Ο ρυθμός παρέμεινε ταχύτατος, ενώ δεν έλλειψαν οι σκληρές άμυνες και τα δύσκολα εύστοχα σουτ. 9-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «καλαμάρια» να αποκτούν έναν αέρα ή μάλλον αεράκι ενός πόντου. Για τους Gosses σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Κοτσίφης με 5 πόντους. Δρακόπουλος και Μακαρούνης πέτυχαν από 3 πόντους έκαστος για τους προπορευόμενους,

Οι Squidballz ήταν καλύτεροι στο 3ο δεκάλεπτο. Επέβαλλαν τον ρυθμό τους από νωρίς και κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική δημιουργία του Πόγκα. Πέτυχαν 11 πόντους, δέχθηκαν 5 και έφτασαν στο +7. Οι γηπεδούχοι είχαν θέμα λειψανδρίας για το πλήρωσαν. Τον χαβά του συνέχισε ο Μάμμας με 2 καλάθια. Δρακόπουλος, Οικονομούλας και Καλαποθαράκος με 3 πόντους έκαστος κράτησαν μπροστά τους Squidballz.

Ήρεμη ήταν η 4η περίοδος. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά φτάνοντας στο +8. 30-38 ήταν το τελικό σκορ με τους Beaux Gosses να καταθέτουν ψυχή και σώμα χώρις να παίρνουν την νίκη! Για τους νικητές Καλαποθαράκος, Δρακόπουλος και Οικονομούλας πέτυχαν από 1 καλάθι ο καθένας. 1 τρίποντο είχε για τους ηττημένους ο Φιλιππής.

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Οικονομούλας με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 32 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Μάμμας με 7 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Μακαρούνης με 3 πόντους, 13 ριμπάουντ (12-1), 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 28 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ενέργεια που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι στο 4ο δεκάλεπτο!