Mε σκορ καρμπόν του πρώτου γύρου οι Royals πήραν τη ρεβάνς από τους Mpasketikous το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο της 21ης στάσης της West Division 2 και θέλουν μια ακόμα νίκη για να σιγουρέψουν την πέμπτη θέση όπου εδράζονται ενόψει των πλέι -οφ !

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ του Sala Sports Club στην εκκίνηση. Με τον Πολίτη (10π) να είναι άχαστος και τον Κουβαρά (5) να επικουρεί πήραν κεφάλι με 13-2. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο απάντησαν προς το πέρας της πρώτης περιόδου χάρη στον Καραλή (6) και με το τρίποντο του Φωτεινού μειώσαν σε 19-13.

Ο καλός ρυθμός αμφότερα διατηρήθηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι "Βασιλικοί" πλησίασαν στους τέσσερις με την πυροβολαρχία σε πλήρη δράση (?Φωτεινός 6, Φώτογλου 5 και Μαργωμένος 3) όμως οι Mpasketikoi καθοδηγούμενοι από τον ασταμάτητο Κουβαρά (11π) κράτησαν την πρωτοπορίοα με 40-34 στη μέση της διαδρομής.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε η αναμέτρηση και μετά την ανάπαυλα. Πολίτης(6) και Κουβαράς (3) κουβάλησαν τους γηπεοδύχους. Ο Φωτεινός ωστόσο (5) μείωσε σε 47-44 όμως με 6-0 σερί οι Mpasketikoi έφτασαν στο 53-44 στο τριαντάλεπτο.

Οι μεγάλες συγκινήσεις έμειναν για το φινάλε. Η παρέα του Πολίτη με τον Κουβαρά (6)  κρατούσε το +12 , αλλά 5'30" προ της λήξης τα πάντα άλλαξαν !  Φωτεινός και Μαργωμένος (από 9π έκαστος) έδωσαν το σύνθημα και με αλλεπάλληλα τρίποντα και επιμέρους 15-2 προσπέρασαν στο δίλεπτο ! Ο Πολίτης έκανε το 65-64 με τον Μότσιο με γκολ- φάουλ να κάνει το 65-67 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ ..φωτοτυπία του πρώτου γύρου (66-65) καθώς ο δέρης αστόχησε στα 30"!

Mvp αναδείχθηκε o Βασίλης Φωτεινός έχοντας 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λαθάκι. Παίκτης κλειδί και συμπαράστατης του στη μεγάλη ανατροπή ήταν ο bomber Πέτρος Μαργωμένος με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε με double double ο Mηνάς Πολίτης που μέτρησε 22 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στη διάθεση και την επική ανατροπή των νικητών !