Για την 21η πράξη της East Division1 το απόγευμα του Σαββάτου τα Pistonia αντιμετώπισαν τους 3KAIOKUKOC με τους δεύτερους να κατακτούν το ροζ φύλλο και να θέλουν μια ακόμα επιτυχία την τελευταία αγωνιστική για να δουν εαν καταταγούν ακόμα και τρίτοι σε περίπτωση που ηττηθούν οι Απροσάρμοστοι.

Τα συγκροτήματα δυσκολεύτηκαν αρχικά στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο μόνο με τον Νικολάου (7) ενώ οι αντίπαλοι τους με τους Μελά (8) και Βλάχο (4) και σερί 5-0 πήραν το προβάδισμα με 9-12 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τους φιλοξενούμενους. Με σερί 16-0 και τους Λαύκα (7) και Λειβαδιά (6) να χτυπούν στο ζωγραφιστό πήραν διψήφια διαφορά και προηγήθηκαν με 18-34 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα τα Pistonia προσπάθησαν να επανέλθουν με τους Γιαννακο και τα τρίποντα του Εξηνταβελώνη (από 6π) έκαστος καθώς οι "Κούκοι" επαναπαύτηκαν και σκόραραν μόλις έξι πόντους. Με σερί 7-0 μείωσαν σε 36-40 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Η αντεπίθεση συνεχίστηκε για τα Pistonia και στην τελική ευθεία. Με νέο 6-0 με τα τρίποντα των Γαργαλάκου και Τσάφου μείωσαν στο καλάθι (42-44) ! Οι 3KAIOKUKOC ωστόσο αντέδρασαν άμεσα και με δικό τους 5-0 με τον Λαύκα (5) εξασφάλισαν το δίποντο με το τελικό 43-49 !

MVP αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Τόλης Λαύκας. Είχε 14 πόντους, 11 ριμπάουντ (double double), 1 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα μπλοκ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Γιαννακος με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Μελάς που μέτρησε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, άντεξαν στην πίεση και με καλό φίνις πήραν την πολύτιμη νίκη.