Για τη δέυτερη στροφή της East Division 1 στο «Γεώργιος Μελισσηνός» την Κυριακή οι 3 Kai O kukoc φιλοξένησαν την sun city Drink Team, και ντούμπλαραν τις επιτυχίες τους κρατώντας το αήττητο στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι φανέρωσαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και ξέφυγαν από νωρίς χάρη στον εξαιρετικό Μελά (12π με 2 τρίποντα). Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Αρβανίτη να σημείωνει 7 πόντους και τον Λόη ένα τρίποντο, για το 22-12 των πρώτων δέκα λεπτών.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Οι 3 kai o Kukoc με τους Λαύκα και Τυλιγάδα δραστήριους κράτησαν τη διψήφια διαφορά απέναντι στους Τσοπουρίδη (6) και Παπαδόπουλο (5), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 39-26.

Η ελαφρά υπεροχή των Kukoc χαρακτήρισε και το μεγαλύτερο κομμάτι του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Τσιάνας πρόσθεσε 7 πόντους στον λογαριασμό του και ο Σταθόπουλος 4, ενώ Αρβανίτης , Τσοπουρίδης και Λόης (με 7, 6 και 4 αντίστοιχα) μείωσαν σε 52-43 στο τριαντάλεπτο.

Οι Ηλιοπουλιώτες μείωσαν στους 5 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με τον Τσοπουρίδη (6) και με τον Αρβανίτη (4) να συνδράμει, με σερί 6-0 πλησίασαν στον πόντο (56-55). Εκεί μίλησε η ψυχραιμία και η καλή διαχείρηση των "Κούκων΄". Τσιάνας, Βασαμανίδης & Μελάς το μετέτρεψαν στο τελικό 63-55 !

MVP: Ο αλάνθαστος Παναγιώτης Τσιάνας με 20 πόντους & 5 ριμπάουντ. Παίκτης κλειδί: Ο εκτελεστής Νίκος Μελάς έχοντας 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 λάθος.
Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιώργος Αρβανίτης με double double και 19 πόντους & 17 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε το ματς: Οι νικητές είχαν τον έλεγχο της κατάστασης χάρη στο ντουέτο - φωτιά Τσιάνα και Μελά !