Οι Απροσάρμοστοι πήραν την πρώτη τους νίκη με αντίπαλο τους Rejects στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της East Division 1 το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή φέρνοντας τούμπα τα πράγματα στην τελική ευθεία !

Οι δύο ομάδες συμβάδισαν εξαρχής. Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν προσωρινά με 6-14 χάρη στους  Σταματιάδη, Κωνσταντίνου (από 5π) και Νεοφύτου (4), με τους αντιπάλους τους να τρέχουν ένα 8-0 και να ισοφαρίζουν σε 14-14 χάρη στην τιπλέτα Αγγελομάτη, Στεφανέα και Κανδήλα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Το σκηνικό απόλυτης ισορροπίας χαρακτήρισε και τη δεύτερη περίοδο με τις ομάδες να ανεβάζουν στροφές. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Στεφανέα , Χριστόπουλο (από 5π), αλλά και Κανδήλα (4)- Αγγελομάτη (3) ενώ ο Βάγιας (10π) έκανε θραύση στην αντίπερα όχθη, με τους Νεοφύτου και Κωνσταντίνου να προσθέτουν από 3 πόντους, για το ισόπαλο 34-34 στο ημίχρονο.

Πόντο πόντο πήγαινε η αναμέτρηση και μετά την ανάπαυλα. Οι Αρποσάρμοιστοι είχαν τον Κυριακου με 6 πόντους, όμως οι Rejects έτρεξαν ένα 9-0 χτυπώντας από τα 6.75 σερί με μπροστάρη τον Σταματιάδη (11π) και τους Βάγια και Ζουρούδη, προσπερνώντας με 51-59 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Δραματική τροπή πήρε το παιχνίδι στην τελική ευθεία. Οι γηπεδούχοι δυνάμωσαν στην άμυνα και απάντησαν με το δικό τους 9-0 με τα τρίποντα Χριστόπουλου (6) και την ενέργεια των Σαχινίδη (5) και Σωτηρίου (4) φέρνοντας το ματς στα ίσια. Με το σκορ στο 63-63 έκαναν εξαιρετικό φίνις με επιμέρους 6-1 και έφτασαν με κόπο στη νίκη με το τελικό 69-64 !

MVP: Με double double o center Σωτήρης Σωτηρίου έχοντας 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 μπλοκ και ένα λάθος. Παίκτης κλειδί: Ο Τάσος Χριστόπουλος με 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.
Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο σέντερ Λάμπρος Βάγιας με double figures και 18 πόντους, 19 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο αλλά και 6 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Στην άμυνα των νικητών στην τελευταία περίοδο !