Ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος «πυροβολούσε» από την περιφέρεια, ο Σπύρος Παυλόπουλος μάζευε ό,τι ριμπάουντ υπήρχε και οι Abaleiros πήραν τη δεύτερη νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Division 1, απέναντι στους BaShock που ήταν πολύ άστοχοι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με χαλαρό ρυθμό και πέτυχαν λίγους πόντους (6-8 δεκάλεπτο), με τον Καμαράτο από τη μία και τον Κολοβό από την άλλη να οργανώνουν τις επιθέσεις, ενώ στη δεύτερη περίοδο πήρε μπρος ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος για τους Abaleiros, που κράτησαν μικρό προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (21-22), με Καμαράτο και Μπουλούμπαση να παίρνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες για τους «κόκκινους».

Ζαΐμης και Παυλόπουλος ανέβασαν τους τυπικά φιλοξενούμενους στο τρίτο δεκάλεπτο και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που είχαν στις ρακέτες οι «Μπασοκτζήδες» ειδικά με τον Παυλόπουλο που έπαιρνε όσα ριμπάουντ πήγαιναν κοντά του, η διαφορά πήγε στους 8 πόντους στο 30ο λεπτό (32-40) και όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν, κυρίως λόγω της αστοχίας των BaShock  και των σουτ των Νεκτάριου Αγγελόπουλου, Ρηγανάκου και Κολοβού, με το τελικό 37-55 να δίνει τη δεύτερη σερί νίκη στους «Αμπαλέιρος».

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Σπύρος Παυλόπουλος με 17 ριμπάουντ, 4 πόντους, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 ασίστ, ενώ από τους «κόκκινους» ξεχώρισε ο Γιάννης Μπουλούμπασης με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί για τους Αμπαλέιρος ήταν ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος με τα 5/10 τρίποντα που είχε (19 πόντους), μαζί με 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το ματς κρίθηκε στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου, όπου οι Νεκτάριος Αγγελόπουλος και Παυλόπουλος ανέβασαν τη διαφορά για τους Abaleiros και οι BaShock με την αστοχία και τον εκνευρισμό τους έμειναν εκτός διεκδίκησης της νίκης.