Για τη δεύτερη αγωνιστική της East Division 1 oι Bulldogs αντιμετώπισαν τους Davari το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή, και μετά από ένα παιχνίδι που είχε ανατροπές, επικράτησαν με buzzer beater του Λουλούδη στην εκπνοή !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με σερί 8-0 με τα τρίποντα του Ρόκα προηγήθηκαν με 7-10. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο αντέδρασαν και με αιχμές του δόρατος τους Λουλούδη (7) , Στρατηγαρέα (4) και το τρίποντο του Γιαννικόπουλου , με σερί 11-0 προσπέρασαν με 19-10 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Bulldogs συνέχισαν με φόρα και έφτασαν στο +18 με τους Λουλούδη (5), Γιαννικόπουλο (4) καθώς και τρίποντο του Γραβάνη. Από την άλλη πλευρά απαντήσεις έδωσαν μόνο οι Ρόκας (4) και Πολίτης (3), με συνέπεια το 34-19 στα μέσα της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα είχαμε αρκετές διακυμάνσεις. Οι Davari με επιμέρους 2-12 και δράστες τους Ρόκα (5) 7 Πολίτη (4) πλησίασαν , όμως στην αντίπερα όχθη απάντησαν με το ίδιο νόμισμα, και με σερί 9-0 χάρη στους Γιαννικόπουλο (6) και Λουλούδη (3) η διαφορά έφτασε το +14. Τον τελευταίο λόγο ωστόσο τον είχαν οι αντίπαλοι τους που με επιμέρους 8-1 μείωσαν σε 46-39 στο τριαντάλεπτο.

Οι εναλλαγές συναισθημάτων και εικόνων ήταν έντονες και στην τελική ευθεία. Οι γηπεδούχοι αρχικά προηγήθηκαν με +11 όμως σιγά σιγά οι Davari ροκάνισαν τη διαφορά με τους Βρίκο (5π0 και τον Ρόκα , που με γκολ φάουλ ισοφάρισε στα 24".  Ο Λουκάς με 4 πόντους κράτησε όρθιους τους Bulldogs και χρειάστηκε ο από μηχανής θεός Λουλούδης, που ακριβώς με τη λήξη με turn around βόμβα τριών πόντων τους έδωσε τη νίκη με το τελικό 61 -58 !

Mvp ποιός άλλος από τον Γιώργο Λουλούδη. Είχε 20 πόντους (4/7 τρ), 9 ριμπάουντ, 1 ασσιτ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Άξιος συνοδοιπόρος και παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Νίκος Γιαννικόπουλος με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 1 κλέψιμο!

Για τους Davari ξεχώρισε ο Άγγελος Ρόκας με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε το ματς :  Στην εκτελστική δεινότητα του Λουλούδη !