Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν οι Legends το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό όταν και στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της South Division 1 φιλοξενήθηκαν από τους Ελλάνιους και με τρίποντο μαχαιριά του Λουκά στο τέλος επικράτησαν στο νήμα !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι με τους Παρασκευόπουλους να πρωταγωνιστούν στην επίθεση σημειώνοντας από 7 πόντους συνεπικουρούμενοι από τον Καλαμπούκα που έβαλε 4. Οι αντίπαλοι τους είδαν τον καπιτάνο Βερεντζιώτη να βάζει 10 πόντους, με το σκορ να είναι στο 15-22 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια. Οι Ελλάνιοι με τον Μπεστιτζάνο ζεστό (5π) πλησίασαν στους τρεις, ωστόσο οι Θρύλοι στηρίχτηκαν στον Π. Παρασκευόπουλο , που με 6 πόντους επανέφερε τη διαφορά κοντά στους 10, με το ημίχρονο να κλείνει με 22-30.

Η μάχη συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Ο Μπεστιτζάνος (9π) έβαλε κρίσιμα καλάθια και ο Κλάγκος ένα τριποντάκι με τους γηπεδούχους να προσπερνούν προσωρινά, ωστόσο οι Παρασκευόπουλοι (με 4 πόντους έκαστος) και ο Σκουλάς (3π) κράτησαν το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα για την ομάδα τους (40-41) στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο ..έπεσαν κορμιά, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια ! Οι ομάδες πήγαν κατοχή με κατοχή ως το τελευταίο λεπτό. Οι Βερεντζιώτης και Μπεστιτζάνος (6 & 5 πόντοι αντίστοιχα) έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία (50-50), ο Κοσμάς (4π) με μια βολή έδωσε το προβάδισμα, ο Μπεστιτζάνος απάντησε με τρίποντη οβίδα, στην αμέσως επόμενη φάση ο Κακλέας έχασε lay up στον αιφνιδιασμό, με τον Λουκά , που δεν είχε σκοράρει ως τότε να σημαδεύει σωστά από τη γωνία για τρεις στα 13" , για τον 53-54 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς το καλάθι του Βερεντζιώτη στη λήξη ήταν εκπρόθεσμο !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έχοντας 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 5 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο αδερφός του Παναγιώτης με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ αλλά και 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη. 

Καλύτερος για τους ηττημένους ο Άκης Βερεντζιώτης καταγράφοντας 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς :  Στις λεπτομέρειες, όπως το χαμένο lay up του Κακλέα και αμέσως μετά στο τρίποντο του Λουκά !