Δεύτερο σερί παιχνίδι που οι Skylarkers κέρδισαν με ζόρια στην παράταση και έτσι έκαναν δύο τις νίκες τους στον Νότιο όμιλο της Division 1, αυτή τη φορά κόντρα στην Κατρακείλα που πλήρωσε τους τραυματισμούς και την αποχώρηση του Σακελλαρίδη την ώρα του παιχνιδιού!

 Ήταν ένα παιχνίδι που είχε ισορροπία στο σκορ από την αρχή, με τους Τσίκλο, Γεωργακάκο, Καραμπίνα να βάζουν μπροστά την Κατρακείλα στο δεκάλεπτο (18-16) και τους Μπερδεμπέ, Καπαρέλο, Παπαγεωργίου να κρατούν κοντά τους Larkers, με τον ρυθμό να παραμένει καλός και στη δεύτερη περίοδο, έχοντας τους Αμβροσίου και Μαργαρίτη να μπαίνουν στη λίστα των σκόρερ για τους τυπικά γηπεδούχους που έκλεισαν το ημίχρονο στο 31-29.

 

Οι καλές άμυνες και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν περισσότερα στο τρίτο δεκάλεπτο, σε ένα διάστημα που η Κατρακείλα είδε τους Μακαρατζή, Καραμπίνα να τραυματίζονται (ο Καραμπίνας συνέχισε «κουτσαίνοντας») και τον Σακελλαρίδη να αποχωρεί από τον πάγκο εκνευρισμένος, όμως κράτησε το μικρό προβάδισμά της (43-42 στο 30’) και οι Κορυδαλλιώτες στηρίχτηκαν στους Μπερδεμπέ, Καπαρέλο, Παπαγεωργίου για να μείνουν στο ισόπαλο 54-54 λίγο πριν το φινάλε, μέχρι που ο τελευταίος αστόχησε σε 2 βολές 7’’ πριν τη λήξη και χρειάστηκαν τα 5 λεπτά της παράτασης, για να επικρατήσουν οι ψυχραιμότεροι Skylarkers, με το επί μέρους 3-6 να τους χαρίζει άλλη μια… δραματική νίκη, με τον Μπουλουτσίκο στον πάγκο.

 

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Καπαρέλος (ο μεγάλος), με 14 πόντους (και ένα «μεγάλο» τρίποντο), 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ, ενώ από τους «μωβ» ξεχώρισε ο Αντώνης Μπουχλής με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

 

Παίκτης-κλειδί για τους Κορυδαλλιώτες ήταν ο Ορέστης Πιτσάβας, που βρήκε αρκετές λύσεις στις ρακέτες, βοηθώντας την ομάδα του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας συνολικά 7 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

 

Το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία των Larkers στην παράταση, όπου τα περισσότερα σουτ δεν έβρισκαν στόχο, αλλά ο «μεγάλος» Καπαρέλος… μίλησε όταν έπρεπε!