Για τη δεύτερη στάση της West Division 1 η La Familia υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στο Sala Sport Club τους DE TROI BISONS με τους δεύτερους να φτάνουν στο πρώτο τους ροζ φύλλο χάρη στον επιβλητικό Σταυρόπουλο !

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στα τρίποντα των Ιωακειμίδη (6π) και Δεληγιάννη (3) ενώ στην άλλη πλευρά ο Σταυρόπουλος άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του με 6 πόντους και ο Σαφράς πρόσθεσε ένα τρίποντο, για το 11-12 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

ΟΙι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό στη συνέχεια με τους Σαφρά και Σ.Ζαχαρίου (7 & 5 πόντους αντίστοιχα), ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν κοντά στο σκορ χάρη στα τρίποντα του Δεληγιάννη (6), με το ημίχρονο να κλείνει στο 21-29.

Ο Σταυρόπουλος ήταν καθοριστικός και μετά την ανάπαυλα. Σημείωσε 8 πόντους και μαζί με το τρίποντο του Τερζή οι Bisons αντέξαν στην αντεπίθεση των"Μαφιόζων", που είχαν τους Ιωακειμίδη και Δεληγιάννη με 5 πόντους. Σκορ τρίτης περιόδου 36-42.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η La Familia επιχείρησε την ανατροπή, με τον Πατσόγλου να σκοράρει κι αυτός από μακριά 8 πόντους, μαζί με τους Δεληγιάννη και Ιωακειμίδη (από 5 έκαστος). Όμως η αρμάδα του Ζαχαρίου εκτός του βράχου Σταυρόπουλου (7π) είχε και τον Μπαρδούλη (6π) κρυφό άσο στο μανίκι αντέχοντας στην πίεση και κατακτώντας έτσι την πρώτη νίκη στη σεζόν με το τελικό 54-58 !

Mvp με double twenty ποιός άλλος από τον βράχο Αγη Σταυρόπουλο ! Είχε 24 πόντους, 22 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα , 2 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης-κλειδί παρέα του στη ρακέτα ήταν ο Βασιλης Τερζής με 5 πόντους που είχε και 15 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν με double figures ο Γιώργος Πατσόγλου, καταγράφοντας 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε το ματς : Στις δύο ρακέτες, με τους ψηλούς των νικητών να κερδίζουν τις περισσότερες μάχες !