Δύσκολη επικράτηση για τους MIAMI HEAK κόντρα στους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ με 66-56.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εκατέρωθεν καλάθια από τους Μασούρα, Κωστόπουλο και Κουρεντζή για το 4-6. Ο Κωστόπουλος κατάφερε να ισοφαρίσει, να δώσει και το προβάδισμα και ο Παλαιολόγος με 5 πόντους έκανε το 13-6. Οι Χατζάκης και Μασούρας μείωσαν αλλά ο Δημητρόπουλος αύξησε ξανά τη διαφορά. Με τον Μάινα ήρθε η ισοφάριση για τους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ ενώ ο Καρατζαφέρης έκανε το 17-15.

Προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους με τρίποντο του Πανόπουλου στο 2ο δεκάλεπτο αλλά οι Δημητρόπουλος, Χρανιώτης και Κωστόπουλος έκαναν το 25-19. Ο Καταπληκτικός Κουρεντζής με 7 πόντους του έκανε την ανατροπή για να απαντήσει ο Κωστόπουλος με 4 πόντους. Οι Χατζάκης και Κωστόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 31-30.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο με τους Καρατσαρέα να σκοράρει με σουτ, τον Λαδιά να κάνει το 35-30 και τον Λαδιά με τρίποντο να κάνει το +8. Οι Μασούρας και Χατζάκης μείωσαν αλλά ο Περπέρης απάντησε. Ο Λαδιάς έκανε το 44-38 αλλά οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ από τη γραμμή των βολών μείωσαν στους 4. Ο Δημητρόπουλος ευστόχησε σε τρίποντο για το 47-42. 

Το παιχνίδι παρέμενε ντέρμπι. Ο Μπούχαλης από κοντά μείωσε ενώ ο Μασούρας έφερε τη διαφορά στους 3. Ο Αγγελόπουλος με τρίποντο όμως και ο Λαδιάς με σουτ έκαναν το 54-46. Και πάλι ο Μπούχαλης στην απάντηση αλλά νέο τρίποντο του Λαδιά και σουτ του Κωστόπουλου έφεραν τους MIAMI HEAK στο +8. Οι Μασούρας και Χατζάκης μείωσαν αλλά ένα σουτ του Αγγελακόπουλου και έμμεσο τρίποντο του Κωστόπουλου κλείδωσαν τη νίκη. Μάλιστα ο Λαδιάς έκανε το τελικό 66-56.

MVP της αναμέτρησης ο Κωστόπουλος με 19 πόντους και το φοβερό στατιστικό των 18 ριμπάουντ.

για τους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ ξεχώρισε ο Χατζάκης με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι δυο κορυφαίοι του παιχνιδιού έκριναν και το παιχνίδι καθώς ο μεν Κωστόπουλος σκόραρε και σκέπασε τα καλάθια με την άμυνα του, κερδίζοντας επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ ενώ ο Λαδιάς σκόραρε κατά ριπάς με όλους τους πιθανούς τρόπους.