Οι MPASKETIKOI ήταν καταπληκτικοί και κέρδισαν με 77-51 τους WEST FLOPPERS.

Με 5-0 σερί ξεκίνησε το παιχνίδι για να μειώσει με τρίποντο ο Λαμπρόπουλος. Ο Πολίτης απάντησε ενώ με τους Λαμπρόπουλο, Κολοβό και Μπάκα οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά. Από εκείνο το σημείο όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Με 5 πόντους του Κουβαρά και σουτ του Πουλόπουλου έγινε το 18-13. Οι Θεοδοσόπουλος και Κανάκης κατάφεραν να σκοράρουν άλλους 8 πόντους για το 26-13.

Από εκεί που ξεκίνησαν συνέχισαν οι MPASKETIKOI. Με τους Πατσιλίβα, Κουβαρά, Γιαννακά και έμμεσο τρίποντο του Θεοδοσόπουλου η διαφορά ξέφυγε στους 22. Ο Βενιός μείωσε αλλά νέα καλάθια των Πουλόπουλου και Κανάκη έκαναν το 43-17. Ο Πάσχος με 4 πόντους μείωσε αλλά ο Πουλόπουλος ευστόχησε σε τρίποντο για το 47-21.

Με δυο απανωτά τρίποντα των Γιαννακά και Καραγκιβρούδη έγινε το 53-21. Ο Σταθάκης όμως με 5 πόντους μείωσε. Ο Κουβαράς έκανε το 57-28 για να έρθει ένα μικρό σερί 10 πόντων από τους Λιώνη και Μπάκα μειώνοντας σε 57-38.

Με καλάθια των Βενιού και Πάσχου η διαφορά έπεσε κι άλλο αλλά οι Θεοδοσόπουλος και Πολίτης απάντησαν. Ο Πουλόπουλος έκανε το 65-44 για να έρθει ο Μπάκας με τρίποντο και ο Λιώνης από κοντά να μειώσουν. Νέο σερί των γηπεδούχων όμως με τους Πουλόπουλο, Κανάκη και Πολίτη έφερε το ματς στο 74-49. Ο Σταθάκης σκόραρε ενώ ο Γιαννακάς με τρίποντο έγραψε το τελικό 77-51.

MVP της αναμέτρησης ο Πουλόπουλος με 15 πόντους και 6 ασίστ

για τους FLOPPERS ξεχώρισε ο Πάσχος με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην καταπληκτική άμυνα των γηπεδούχων, πιέζοντας αρκετές φορές από το πρώτο μισό του γηπέδου, κερδίζοντας μπάλες και δυσκολεύοντας την επίθεση των αντιπάλων.