Στο κλείσιμο της δεύτερης αγωνιστικής της South Division 1 η Na Ala Team υποδέχτηκε τους Miami Bricks το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό και παίζοντας μια ταχύτητα πάνω έκανε πετυχημένο ντεμπούτο (καθώς είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική) στο πρωτάθλημα !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια στο παρκέ ! Με το μαγικό τρίο Σαράντου (10), Τρατολάτη (8) και Σπυρόπουλου (5) είχαν τις λύσεις στην επίθεση, αποκτώντας νωρίς διψήφια διαφορά , παρά την προσπάθεια του Μαυράκη (7), για το 9-23 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και κατά τη δεύτερη περίοδο.  Ο Σαράντου πυροβολούσε αδιάκριτα με 13 πόντους και 3 τρίποντα, φτάνοντας ως το +21, με τη Na Ala να μειώνει με επιμέρους 12-5 χάρη στους Μπούτσιο, Λεκκό, Μαυράκη και Λιακάκο (όλοι τους από 4 πόντους), για να πάμε στο μηίχρονο με το σκορ στο 30-42.

Οι σκληροί του Μιάμι έλεγξαν την κατάσταση και μετά την ανάπαυλα.  Ο Σαράντου χτυπούσε σαν την κόμπρα στον αιφνιδιασμό σημειώνοντας ακόμα 7 πόντους με τους Σπυρόπουλο και Μάϊνα να προσθέτουν άλλους 3 έκαστος, ενώ Λεκκός με 8 και Μαυράκης με 9 κράταγαν τους γηπεδούχους στο παιχνίδι. Σκορ τρίτης περιόδου 49-59.

Η Na ala Team προσπάθησε να απειλήσει μειώνοντας δύο φορές σε μονοψήφια τιμή, με τον Μαυράκη να είναι άχαστος από τα 6.75 (9π με τρία τρίποντα) και τους Μανδρώνη (5), Μπούτσιο (4) και Λιακάκο (3) να σιγοντάρουν, όμως οι Bricks πέραν του Σαράντου (ακόμα 8π) είχαν και τους Σπυρόπουλο (επίσης 8) και Πολυδωράκη (με 4) που τους οδήγησαν με ασφάλεια στο ροζ φύλλο με το τελικό 72-84.

Mvp ποιος άλλος από τον Γιάννη Σαράντου που είχε 38 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα & 3 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Χρήστος Σπυρόπουλος καταγράφοντας double figures με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Νίκος Μαυράκης με 30 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές έτρεξαν το γήπεδο και με την απίθανη παράσταση του Σαράντου δεν απειλήθηκαν , παρά την καλή προσπάθεια των αντιπάλων τους.