Οι Proboraptors λύγισαν τους Retro Stars με 58-55 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο του Βορρά στην Division 1. 

Ήταν μια τρομερή μάχη, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς την επιτυχία, καθώς είχαν ξεκινήσει με ήττα το πρωτάθλημα. Αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι Proboraptors, οι οποίοι επέστρεψαν από το -11 και στο τέλος πήραν το ματς στις λεπτομέρειες. 

Για σχεδόν 15 λεπτά, οι Retro Stars έδειχναν να ελέγχουν το ματς, καθώς με την άμυνα τους είχαν περιορίσει τους τυπικά γηπεδούχους. Είναι χαρακτηριστικό ότι συντηρούσαν μια διαφορά που κυμαίνονταν σε διψήφια διαφορά. Με καλάθι του Μουτεβελή προηγήθηκαν με 29-16, ενώ με δικό του τρίποντο έκανε το 45-34 για την ομάδα του. Αυτό έμελλε να είναι και το τελευταίο εύστοχο σουτ εντός πεδιάς για τα σχεδόν 10 επόμενα λεπτά. 

Σε αυτό το διάστημα οι Proboraptors έκαναν επιμέρους 16-1 κι από το -11 βρέθηκαν στο +4 (50-46 στο 34’), με τον Αβούρη να είναι το σημείο αναφοράς, καθώς σημείωσε τους 10 από τους 16 πόντους. Ο ψηλός των νικητών πέτυχε άλλα δύο καλάθια για το 56-52 και το 58-54. Οι Retro Stars, από την πλευρά τους, ακόμα κι έτσι είχαν την ευκαιρία τους για να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Αποστολόπουλου ήταν άστοχο στα 6 δευτερόλεπτα για το φινάλε. 

Player of the Game: Ο Βάιος Μουσούντας έδωσε πολλές μάχες μέσα στο «ζωγραφιστό», κάνοντας δουλειά που δεν αποτυπώνεται πλήρως στην στατιστική. Παρ’ όλα αυτά είχε 8 πόντους (4/8διπ.) και 14 ριμπάουντ!

Παίκτης «κλειδί» ο Διονύσης Αβούρης, ο οποίος δήλωσε «παρών» στα κρίσιμα. Σημείωσε τους 10 από τους 16 πόντους της ομάδας του στην ανατροπή, ενώ πέτυχε άλλα δύο κρίσιμα καλάθια στο φινάλε. Συνολικά είχε 24 πόντους με 11/25 δίποντα.

Που κρίθηκε: Στο ξέσπασμα των Proboraptors από τα μέσα της δεύτερης περιόδου, μέχρι τα μισά της τρίτης. Το 16-1 που έκαναν έφερε… τούμπα το ματς, αλλά κυρίως «χάλασε» τελείως το μυαλό των Retro Stars, με αποτέλεσμα να μην έχουν τις καλύτερες επιλογές στο φινάλε, όπου τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.