Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της North Division 1 οι Rougixtres υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τους Squidballz στο ΟΑΚΑ και μετά από σαραντάλεπτη μάχη και μια εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρησης επικράτησαν στο τέλος χάρη στις περισσότερες λύσεις που διέθεταν.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο δυνατοί στο ξεκίνημα όταν με σερί 12-0 με το δίδυμο Καλαποθαράκου (7) και Δρακόπουλου (6) σκοράροντας από τα 6.75 προηγήθηκαν με 4-12. Ωστόσο οι αντίπαλοι τους επανήλθαν γρήγορα και με αρκετούς πρωταγωνιστές (Σιαμπλής 4, Μπέης, Τζαβάρας από 3) και το buzzer beater του Λαιμού (επίσης 3π) προηγήθηκαν με 17-14 στο πέρας του πρώτου δεκλάεπτου.

Το παιχνίδι κύλησε κατοχή με κατοχή στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι σκόραραν κυρίως με τον Σιαμπλή (4π) με τα "Καλαμάρια" να απαντούν με τον Δρακόπουλο (5) και με νέο buzzer beater του Καλαποθαράκου (επίσης 5π) προηγήθηκαν με 24-28 στη μέση της διαδρομής.

Οι Squidballz απέκτησαν διψήφια διαφορά (27-38) μετά την ανάπαυλα καθώς Καλαποθαράκος (5) , Δρακόπουλος (4) και Θεοδωρολέας (3) πρόσφεραν λύσεις, ενώ στην αντίπερα όχθη τα τρίποντα του Μπέη (6π) και το εκ νέου buzzer beater του Σαρρή (5π) διαμόρφωσαν το 35-41 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν στο +7 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου με τα τρίποντα του Μανιού (6π) όμως κάπου εκεί έμειναν από ανάσες. Οι Rougixtres ροκάνισαν τη διαφορά και με επιμέρους 13-1 στην τελική ευθεία με τον Ζαλμά (8π) πρωταγωνιστή και τους Μπέη και Τζαβάρα (από 3π) έκαναν το come back και πήραν το πρώτο ροζ φύλλο με το τελικό 53-48 !

Mvp ήταν ο Κώστας Σιαμπλής έχοντας 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Άξιος συμπαραστάτης και παίκτης κλειδί με τα τρίποντα του ήταν ο Θανάσης Μπέης με 12 πόντους (3/7τρ), 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Νίκος Δρακόπουλος με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές είχαν πιο βαθύ ρόστερ και καύσιμα στο ντεπόζιτο, και με αντεπίθεση διαρκείας κατέβαλλαν την αντίσταση των αντιπάλων τους.