Η Πέρα Κλουμπ Μπάσκετμπωλ λύγισε σε μια δυνατή μάχη τους Saronic Hornuts, στην παράταση, με 84-76 (72-72κ.α.) κι έκανε το «2 στα 2» στην Division 1. 

Οι «κιτρινόμαυροι» «επιβίωσαν» από μια μάχη που είχε αρκετή ένταση και νεύρα, καθώς έδειξαν μεγάλη ευχέρεια έξω από τα 6μ75 (15/46 τρίποντα) κι είχαν «καθαρό» μυαλό στο έξτρα πεντάλεπτο. 

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια της και την πρωτοπορία να αλλάζει αρκετές φορές χέρια. Το δραματικό φινάλε, λοιπόν, ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, με τον Γιάννη Χρόνη να κάνει το 72-69, με τρίποντο από την κορυφή, 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. 

Οι Hornuts βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ο Σεραφείμ Τσόλας «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο, ισοφάρισε σε 72-72 κι έστειλε το ματς στην παράταση.  Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι παίκτες της Πέρα Κλουμπ Μπάσκετμπωλ είχαν καλύτερες επιλογές και με επιμέρους 12-4, έφτασαν στη νίκη. Ο Ράπτης με πέντε πόντους έδωσε το έναυσμα κι ο Βαρθολομαίου «κλείδωσε» τη νίκη, κάνοντας το 81-76, λίγο πριν το φινάλε. 

Player of the Game: Ο Βαγγέλης Ράπτης ήταν εξαιρετικός κι ηγήθηκε της προσπάθειας της Πέρα Κλουμπ Μπάσκετμπωλ. Μέτρησε 29 πόντους με 12/20 σουτ σε 28 λεπτά, όντας καθοριστικός στην παράταση. 

Παίκτης «κλειδί» ο Νίκος Ασφής. Την ώρα που οι συμπαίκτες του έβαζαν την μπάλα στο καλάθι, εκείνος έδωσε πολλές μάχες στο «ζωγραφιστό» και συνέβαλε σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού. Τελείωσε το ματς με 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στα 15 τρίποντα που σημείωσε η Πέρα Κλουμπ Μπάσκετμπωλ. Επίσης, σε ένα ματς με αρκετή ένταση και νεύρα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καθαρό μυαλό στην παράταση, όπου έκαναν επιμέρους 12-4.