Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη North Division 1 οι Σκούρκοι αντιμετώπισαν τους Ροζ Πάνθηρες και παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο μισό του αγώνα έκαναν το 2Χ2 !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην αρχή, με τους Ανδρεαδάκη (5) και Γαλιγαλη (3) να σκοράρουν απο μακριά, όσο για τους ατνιπάλους τους απειλούσε μόνο ο Γεωργούλας, που σημείωσε 7 πόντους, με συνέπεια το 9-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στην ισορροπία κινήθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τις ομάδες να μην βρίσκουν ιδιαίτερο ρυθμό. Για τους Πάνθηρες σκόραραν οι Καραγιαννάκης (6) και Ιατρού (3) κυρίως από τα 6.75, ενώ οι Σκούρκοι σκόραραν με τους Γεωργούλα, Ζορμπά και Παπακωνσταντίνου (από 3π έκαστος) με τη διαφορά να είναι στην ελάχιστη δυνατή τιμή (20-21) στου δρόμου τα μισά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση χάρη στην δραστηριότητα του δίδυμου Μάργαρη (9) - Παπακωνσταντίνου (7). Στην αντίπερα όχθη Ανδρεαδάκης και Αϊβαλιώτης πέτυχανα πό 4 πόντους, με τους Σκούρκους να προηγούνται με 42-33 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο έπεσε ο ρυθμός, με τον Αϊβαλιώτη να προσπαθεί με δύο τρίποντα να βάλει τους Ροζ Πάνθηρες στο κυνήγι του ροζ φύλλου, ωστόσο η καλή άμυνα αλλά και η εμπειρία των Σκούρκων τους έδωσε τη νίκη με το τελικό 51-44 !

MVP:  Αναδείχθηκε ο Βασίλης Μάργαρης ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα , 2 μπλοκ και 1 λαθάκι. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Στέφανος Καραγιαννάκης με double double και 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Στράτος Γεωργούλας που κατέγραψε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στο δεύτερο ημίχρονο οι νικητές μεταμορφώθηκαν, πήραν διαφορά και επικράτησαν δίχως άμεση απειλή.