Οι πέντε Beasleys ήταν πολύ αποτελεσματικοί και έκαναν εύκολο το (θεωρητικά πιο δύσκολο) έργο τους, παίρνοντας με διαφορά τη δεύτερη νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Division 1, κόντρα στους σχεδόν πλήρεις Southerns, οι οποίοι κόλλησαν επιθετικά και δεν ακολούθησαν τον ρυθμό των «κόκκινων».

 

Η διαφορά για τους τυπικά φιλοξενούμενους «Μπίζλιζ» έγινε από νωρίς, αφού τα αδέρφια Καραγιαννίδη και οι Ξενάκης, Τσανάκας μπήκαν πολύ «ζεστοί», με το δεκάλεπτο να είναι στο υπέρ τους 13-22, έχοντας από την άλλη τους «Νότιους» να αργούν να πάρουν μπρος και να ολοκληρώνουν το ημίχρονο στο 20-38 με τους Παπαδόπουλο, Σιγάλα και Λευτέρη Πετρογεωργάκη να βρίσκουν κάποιες λύσεις, αλλά όχι αρκετές για να μείνουν κοντά στο σκορ οι τυπικά γηπεδούχοι.

 

Άγγελος Καραγιαννίδης και Τσανάκας πρωταγωνίστησαν επιθετικά και στο τρίτο δεκάλεπτο για τους Beasleys, με τις άμυνες να χαλαρώνουν γενικά και να βλέπουμε και αρκετές ωραίες φάσεις από όλους (35-58 στο 30’), με τον ρυθμό να είναι γρήγορος παρόλο που δεν είχαν αλλαγές οι «κόκκινοι» και με τον Σιγάλα να… παλεύει μόνος του στο τέταρτο δεκάλεπτο, μπας και σώσει κάτι για τους «ασπρόμαυρους», χωρίς να αλλάζει όμως τίποτα μέχρι το φινάλε (47-69).

 

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Άγγελος Καραγιαννίδης με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ από τους Σάουθερνς ξεχώρισε ο Στέλιος Σιγάλας με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

 

Παίκτης-κλειδί για τους «Μπίζλιζ» ήταν ο Γιάννης Τσανάκας, που ήδη βοηθάει πολύ την ομάδα του και έκανε καλή δουλίτσα σε όλους τους τομείς, έχοντας συνολικά 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

 

Το ματς κρίθηκε στην ένταση και την ευστοχία των Beasleys από το ξεκίνημα, κάτι που αιφνιδίασε και αποσυντόνισε τους Σάουθερνς, οι οποίοι δεν βρήκαν τρόπο να σταματήσουν τα αγόρια με τα κόκκινα.