Για τη δεύτερη στάση της West Division 1 οι Royals φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Sala Sport Club την Άρτεμις, με τη δεύτερη να κερδίζει κατά κράτος χάρη στην ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ σε όλο το σαραντάλεπτο !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ ..θερμά τον αγώνα με τους Σφογγάρη (8π), "Παππού" (με 4) και τους Βήχο και Χάτζηbill (με 3) να ακολουθούν σε απόδοση αποκτώντας από νωρίς διψήφια διαφορά. Για τους αντιπάλους τους μόνο ο Δέδες (9π) ήταν απειλητικός, με συνέπεια το 11-23 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η διαφορά πήγε στο +20 με σερί 8-0 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με τυους Ορέστη και Χατζηbill (από 6π) να κτυπούν από τα 6.75 . Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν με τους Δέδε (9π) και Παπαντώνη (3π), ωστόσο η απόσταση παρέμεινε μεγάλη (23-45) στο ημίχρονο.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη. Η Άρτεμις  με τους Κωνσταντίνου και Nicolo (από 4π) συντηρούσε την κατάσταση φτάνοντας τη διαφορά ως το +27, με τους Δέδε (8) και Μαργωμένο(6) να μειώνουν σε 37-56 στο τριαντάλεπτο.

Ίδια και απαράλλαχτη η εικόνα στα τελευταία δέκα λεπτά. Η Άρτεμις εκτόξευε τρίποντα βέλη με τους Ορέστη (6), Τσιρώνη, Σφογγάρη και Χατζηbill (από 3π) ως την τελική επικράτηση, με το ευρύ 47-73 !

Mvp ήταν ο αλάνθαστος Κώστας Σφογγάρης με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο. Τον ακολούθησε ως παίκτης κλειδί ο Κώστας Ορέστης έχοντας 12 πόντους,1 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους Royals ξεχώρισε με double double ο εορτάζοντας Βασίλης Δέδες με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε εξαρχής από την αγωνιστική συμπεριφορά των νικητών σε άμυνα κι επίθεση !