Το 2/2 στο πρωτάθλημα έκανε το Τρένο το οποίο λύγισε τους Beaux Gosses στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 51-38. 

Αρκετά ενδιαφέρον και ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ. Το Τρένο ήταν στις λεπτομέρειες καλύτερο και προηγήθηκε με 15-10 με τον Σιαράβα να έχει 4 πόντους. Για τους φιολξενούμενους, 5 είχε ο Πόγκας και 3 ο Μαμμάς. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Beaux Gosses παρόλο που ήταν μία πεντάδα, βρήκε λύσεις με τον Λευτέρη Πόγκα που έβαλε 9 πόντους, κάνοντας μυθικά πράγματα στο παρκέ και κατάφεραν να μειώσουν στο πόντο, 25-24, με το τέλος του ημιχρόνου. Για το Τρένο, ο Κιουρκτζόγλου είχε φτάσει στους 8 πόντους. 

Η διαφορά η μεγάλη έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο. Το Τρένο πίεσε, έκλεισε τον Πόγκα και έτρεξε στο ανοικτό γήπεδο. Βρήκε μεγάλα σουτ και λύσεις από αρκετούς παίκτες και κατάφερε να τρέξει ένα επιμέρους 18-8 και να πρηγηθεί με 11, 43-32 στο 30’. Για τους φιλοξενούμενους, ο Πόγκας είχε φτάσει στους 17. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Τρένο διαχειρίστηκε το προβάδισμα του, εκμεταλλευόμενο την κόπωση των αντιπάλων του. Έτσι, κατάφερε να επικρατήσει με 51-38 και να πάρει μία επαγγελματική και σπουδαία νίκη απέναντι στους Beaux Gosses, οι οποίοι πλήρωσαν τις πολλές και κομβικές απουσίες που είχαν. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Κιουρκτζόγλου με 12 πόντους (4/4 βολές, 4/6 δίποντα, 0/1 τρίποντα). Μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, έκλεψε 1 φορά την μπάλα κι έκανε μία τάπα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λευτέρης Πόγκας με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Δημήτρης Πουλημένος έκανε καλή εμφάνιση με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 

Που κρίθηκε: Στις ανάσες και τις λύσεις που είχε το Τρένο, το οποίο εκμεταλλεύτηκε το ότι οι αντίπαλοι του ήταν μόλις πέντε άτομα.