Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Division (north) οι Warhawks BC αναμετρήθηκαν με τους Philadelphia Sfihters. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να παίρνουν εν τέλει μια άνετη νίκη με σκορ 51-87!

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με ατσάλινη άμυνα, γρήγορες επιθέσεις, εύστοχα σουτ και πολλούς αιφνιδιασμούς επέβαλλαν τον run and gun ρυθμό τους. Το επιμέρους σκορ ήταν 9-23 με τους Hawks να μην μπορούν να αντιδράσουν. Για τα «γεράκια» 6 πόντους έβαλε ο Ράπτης. 3 είχε ο Ντάλντος. 10 είχε ο Νικολός και 6 ο Ψαλτάκης για τους προπορευόμενους.

Στον ίδιο γρήγορο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο δεκάλεπτο. Οι Sfihters πέτυχαν 25 πόντους, δέχθηκαν μόλις 12 και έστειλαν την διαφορά στους 27 πόντους, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Για τα εκτός ρυθμού «γεράκια» 6 πόντους έβαλε ο Ντάλντος. Τον χαβά του με 10 πόντους συνέχισε για τους Sfihters ο Νικολός. Κοβάνης και Ψαρράς πέτυχε από 4 πόντους έκαστος.

Η διαφορά σκραφάλωσε στους 32 πόντους στην 3η περίοδο. Οι Sfihters δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, εκμεταλλεύτηκαν τις μηδαμινές αλλαγές των Warhawks και έστειλαν την μεγάλη διαφορά σε ακόμα πιο ψηλά ύψη. 11-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους ο Ντάλντος έβαλε 7 πόντους. 4 είχε ο Λαζαρέτος. Πουλουπάτης και Νικολός είχαν από 6 πόντους ο καθένας για τους Sfihters.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και το 4ο δεκάλεπτο. Η διαφορά έφτασε και σταθεροποιήθηκε στους 36 πόντους με το τελικό σκορ να είναι 51-87. Για τους νικητές 8 πόντους έβαλε ο Ψαλτάκης. 5 είχε ο Νικολός. 11 είχε ο Ντάλντος και 5 ο Παπαδόπουλος για τα ηττημένα «γεράκια»!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Νικολός με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 5 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 31 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Ντάλντος με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ (5-4) και 1 κλέψιμο σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Ψαλτάκης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 26 λεπτά αγώνα!