Στο πλαίσιο της τρίτης στάσης της East Division 1 οι 3KaioKukoc φιλοξένησαν τo απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή τους Davari BC, με τους δεύτερους να ξεπερνούν το εμπόδιο των πρώτων αξιοποιώντας τη δυνατή τους περιφερειακή γραμμή.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι αρχικά. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Χαραλαμπίδη (5), Τσιάνα (4) και το τρίποντο του Σταθόπουλου, με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τον Γεωργιάδη (7) και τους Βρικο (4) και Πολίτη (3) και με σερί 5-0 πήραν κεφάλι με 14-19 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στη συνέχεια χάρη στους Λαύκα (7) και Τσιάνα (4), όμως ένα νέο 6-0 των φιλοξενουμένων, με το ντουέτο Γεωργίου και Γεωργιάδη να σκοράρει από 7 πόντους, τους έφερε στο +9 (25-34) του ημιχρόνου.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Οι "ροζ" διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης αποκτώντας διψήφιες διαφορές με τον Πολίτη να ηγείται με 8 πόντους και δύο τρίποντα, παρέα με τον Γεωργίου που συνείσφερε 4 πόντους, ενόσω οι "Κούκοι" προσπαθούσαν να μείνουν κοντά στο σκορ με τις ενέργειες των Ράμμου, Χαραλαμπίδη και Σταθόπουλου (από 4 πόντους ο καθένας),  με το σκορ να είναι στο 40-48 στο τριαντάλεπτο.

Οι Davari έδειξαν να καθαρίζουν τη μπουγάδα όταν και προηγήθηκαν με 46-60 με τα τρίποντα των Πολίτη (5), Γεωργιάδη (4) και Γεωργίου (3). Οι 3KaioKukoc δεν τα παράτησαν και με τους Βασαμανίδη (5), Ράμμο και Χαραλαμπίδη απάντησαν με τρίποντα στα τρίποντα, όμως δεν πλησίασαν πιο κοντά από το τελικό 56-62.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο αλάνθαστος Τάσος Πολίτης με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 κλέψιμο. Παίκτης-κλειδί  ήταν ο Νίκος Γεωργίου, έχοντας συνολικά 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Aπό τους ηττημένους διακρίθηκε ο Τόλης Λαύκας με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε οριστικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν οι νικητές πήραν διψήφια διαφορά και παρά τη χαλάρωση δεν απειλήθηκαν άμεσα.