Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος οι THE ROYALS επιβλήθηκαν με 71-77 των ANARXOI PISTOLS.

Με ένα επμέρους σερί 2-8 ξεκίνησαν οι ROYALS με τους Δέδε και Καραλή. Ο Ραβάζουλας μείωσε ενώ ο Καραλής απάντησε. Οι Ραβάζουλας και Τύρος κατάφεραν να μειώσουν στους 3 αλλά ο Φωτεινός με τρίποντο απάντησε αμέσως. Με έμμεσο τρίποντο του Παύλου έγινε το 12-16 αλλά ο Μαργωμένος με τρίποντο και οι Καραλής, Μότσιος σκόραραν ξανά. Και πάλι ο Ραβάζουλας μείωσε αλλά οι Φωτεινός και Μότσιος από κοντά έκαναν το 14-27.

Με τρίποντο του Καραλή Χ. η διαφορά ξέφυγε στους 16. Ο Τύρος με 4 πόντους κατάφερε να μειώσει αλλά οι Δέδες με 8 πόντους και Μότσιος με δυο έκαναν το 19-40 δίνοντας σημαντική διαφορά στην ομάδα τους σε ένα κακό δεκάλεπτο για τους PISTOLS που σκόραραν μόλις 4 πόντους.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό καθώς οι γηπεδούχοι με ένα φοβερό σερί 14 πόντων πλησίασαν στους 10. Ο Ραβάζουλας με 4 πόντους, Ο Δρακόπουλος με 2 και τρίποντο του Μανταβάνη έκαναν το σερί που τους έφερε πιο κοντά στο σκορ. Ο Καραλής σκόραρε από κοντά ενώ ο Δέδες έκανε το +13. Και ενώ οι PISTOLS είχαν πλησιάσει ο Δέδες με έμμεσο τρίποντο και οι Μαργωμένος και Φωτεινός με τρίποντα έφεραν ξανά την ομάδα τους στο +23. Οι Pistols όμως βρήκαν τα αποθέματα να επανέλθουν ξανά. Με τους Τύρο, Παύλου και τρίποντο του Δρακόπουλου το σκόρ έγινε 45-61.

Με πατημένο το πόδι στο γκάζι συνέχισαν στην 4η περίοδο για την ανατροπή οι γηπεδούχοι. Οι Παύλου και Τύρος κέρδισαν φάουλ, σκόραραν και έκαναν το 51-64. Ο Τριανταφύλλου σκόραρε αλλά ο Δέδες απάντησε αμέσως. Ο Παπαντώνης με τρίποντο έκανε το +14 αλλά ο Ραβάζουλας με 5 πόντους, ο Τύρος με τρίποντο και ο Παύλου με καλάθι στον αιφνιδιασμό έκαναν το 65-69 βάζοντας φωτιά στο ματς. Ο Δέδες έδωσε ανάσα αλλά ο Παύλου σκόραρε ξανά. Σε εκείνο το σημείο όμως ένα μεγάλο καλάθι του Φωτεινού και 2/2 βολές του Δέδε έδωσαν τη νίκη στους ROYALS καθώς οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στο τέλος. 

MVP της αναμέτρησης ο Δέδες με 33 πόντους και 12 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Παύλου με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο τέλος οι THE ROYALS βρήκαν λύσεις στην επίθεση και έπαιξαν καλύτερη άμυνα και έτσι οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν την επική ανατροπή.