Την τρίτη αγωνιστική της East Division περίμενε η Kranaa για να δει το..ροζ χρώμα στο φύλλο αγώνα με περιπετειώδη τρόπο το βράδυ του Σαββάτου στην Καισαριανή, φιλοξενούμενη από τους Απροσάρμοστους, μετά από μάχη 45 αγωνιστικών λεπτών, καθώς με το buzzer beater του εξαιρετικού Γεωργίου κατέβαλε τους αντιπάλους τους 6" πριν την εκπνοή της παράτασης !

Οι ομάδες μπήκαν με τσίτα τα γκάζια στο παρκέ, Οι φιλοξενούμενοι με το κουαρτέτο Γκλαβα (6) , Γεωργίου, Σουρμελάκη και Μπινα (από 4π) προηγήθηκαν με 10-19 ωστόσο οι Απροσάρμοστοι με επιμέρους 6-1 , με τους Κανδήλα (6), Σωτηρίου και Χαρίτο (από 4π) μείωσαν σε 16-20 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι με τον Σαχινίδη να δείχνει ασταμάτητος (10π) και τους Στεφανέα (7) και τα τρίποντα του Χριστόπουλου (6) βρήκαν ρυθμό στη συνέχεια. Προσπέρασαν και ππροηγήθηκαν με +7, με τους Γεωργίου να αποτελεί το αντίπαλο δέος με 9 πόντους, για το 40-34 στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός. Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν στο +9 με τους Σαχινίδη (6) και Χριστόπουλο (5) δέχθηκαν ένα 9-0 από τυς Τσαγιάννη (6), Γεωργίου (4) και Αντωνόπουλο (3) με συνέπεια το προσπέρασμα της Kranaa στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου (51-53).

Η μαχή μαινόταν και στην τέταρτη περίοδο λαμβάνοντας δραματικό χαρακτήρα. Οι απροσάρμοστοι έδειξαν να παίρνουν το πάνω χέρι όταν και προηγήθηκαν με 64-57 χάρη στους Σαχινίδη , Σωτηρίου (από 6π) και Στεφανέα (5) όμως η Kranaa απάντησε με το δίδυο Γεωργίου (7) - Μπινα (6) προηγούμενη με 66-70. Σωτηρίου και Στεφανέας ωστόσο ισοφάρισαν στα 8.6" για να οδηγηθούμε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Εκεί, οι ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο. Αρχικά τα καλάθια των Σαχινίδη και Σωτηρίου έφεραν τους γηπεδούχους στο +4, με τους Τσαγιάννη και Γκλαβα να ισοφαρίζουν , ώσπου ο από μηχανής θεός Γεωργίου με βόμβα τριών πόντων 6" πριν τη λήξη έδωσε τη νίκη στην Kranaa με το τελικό 74-77 !

Mvp : Με double double o Γρηγόρης Γεωργίου. Πέτυχε ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ με 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ είχε και 2 ασίστ και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ο αλάνθαστος Γιώργος Τσαγιάννης με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Για τους ηττημένους καλύτερη απόδοση είχε με double figures ο Κώστας Στεφανέας με 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στο νήμα, την ψυχραιμία των νικητών και τον clutch Γεωργίου στο τέλος !