Τη δεύτερη της νίκη σε τρεις αγώνες σημείωσε το Σαββατόβραδο στο Ίλιον η La Familia φιλοξενούμενη από τους Αργώ Κίνητους παίζοντας εξαιρετικό κατά διαστήματα μπάσκετ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα εξαρχής. Μπροστά ο Τσαπανίδης ήταν καταλυτικός με 11 πόντους με τον Π.Πετρίδη να βοηθά με 6 πόντους ενώ η άμυνα τους δέχθηκε μόλις ένα τρίποντο από τον Δομπάρα, για το 3-19 των πρώτων δέκα λεπτών.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η La Familia είχε διψήφια διαφορά με το τρίποντο του Κυριαζή και τα καλάθια των Ι.Πετρίδη, Παπαχριστόδουλου , Τσαπανίδη και Μιχαηλίδη, ενώ οι Αργώκινητοι βρήκαν χώρους με τους Πουλή (7), Δομπάρα (4) και Μπίλια (2), μειώνοντας σε 16-30 στο ημίχρονο.

Ιδια και απαράλλαχτη εικόνα και μετά τη διακοπή. Ο Τσαπανίδης πρόσθεσε 4 πόντους στο λογαριασμό του, ενώ στην άλλη πλευρά Δεσποτάκης, Δομπάρας, Ν. Ασημακόπουλος, Μπίλιας και Αντωνάτος κράτησαν με 2 πόντους έκαστος σχετικά κοντά την ομάδα τους, με το σκορ να είναι στο 27-39 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι "Μαφιόζοι" είχαν περισσότερες δυνάμεις και πάτησαν το γκάζι. Μιχαηλίδης με 8 πόντους και Ι. Πετρίδης με 5 φρόντισαν γι' αυτό, ενώ οι κουρασμένοι γηπεδούχοι σκόραραν κατά περιστάσεις με τους Δεσποτάκη, Γερονικολόπουλο και Μπίλια, με το τελικό 34-58 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Mvp αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Τσαπανίδης με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Μιχαηλίδης με double double και 11 πόντους, 12 ριμπαούντ, καθώς και 2 ασιστ και 2 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Σταύρος Δομπάρας έχοντας 9 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στο εκρηκτικό ξεκίνημα των νικητών που με τον Τσαπανίδη να έχει τόσο το ρόλο του δημιουργού όσο και του εκτελεστή δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες.