Μία ακόμα νίκη για τους MPASKETIKOI απέναντι στην ARTEMIS αυτή τη φορά με 58-72.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Κωνσταντίνου αλλά οι MPASKETIKOI με φοβερό σερί 18 πόντων πέρασαν μπροστά από νωρίς. Σκόρερς οι Πολίτης με 6 πόντους, Γιανναράς και Θεοδοσόπουλος με τρίποντα και οι Πατσιλίβας, Πουλόπουλος με σουτ. Ο Πουλόπουλος σκόραρε και τρίποντο για να μειώσουν οι Κωνσταντίνου, Βάγιας και Μαντέλος. Ο Κανάκης απάντησε αλλά ο Ορέστης με 5 πόντους έκανε το 13-23. Ο Κανάκης όμως λίγο πριν το τέλος με φανταστική ενέργεια έκανε το 13-27.

Με εκατέρωθεν καλάθια των Κανάκη και Βάγια ξεκίνησε η 2η περίοδος. Ο Μαντέλος μείωσε αλλά 4 πόντοι των Πολίτη και Κανάκη αύξησαν κι άλλο τη διαφορά. Ο Βήχος με τρίποντο κατάφερε να μειώσει ενώ ο Ορέστης σκόραρε με τον ίδιο τρόπο για το 27-39. Ο Κουβαράς σκόραρε με σουτ ενώ ο Κωνσταντίνου έκανε το 29-42 του ημιχρόνου. 

Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε φανταστικά για τους φιλοξενούμενους καθώς με 2 τρίποντα του Θεοδοσόπουλου και καλάθι του Πολίτη έγινε το +19. Οι Βάγιας και Μπιθικιώτης μείωσαν αλλά ο Πολίτης με 4 πόντους απάντησε. Ο Νικολόπουλος με 2 καλάθια αιφνιδιασμού και ο Βάγιας από κοντά μείωσαν σε 40-56.

Με τρίποντο του Ορέστη και καλάθι του Μπιθικιώτη πλησίασαν κι άλλο αλλά ο Κουβαράς με έμμεσο τρίποντο και ο Θεοδοσόπουλος με σουτ αύξησαν ξανά τη διαφορά. Οι Βάγιας και Ορέστης κατάφεραν να βρουν ξανά λύσεις ενώ ο Ορέστης με τρίποντο έφερ το ματς στους 11. Ο Πατσιλίβας μετά από επιθετικό ριμπάουντ σκόραρε αλλά ο Σφογγάρης με τρίποντο έριξε τη διαφορά στους 10. Νέο τρίποντο του ίδιου έκανε το -8 βάζοντας φωτιά στο ματς. Τελικά οι MPASKETIKOI κράτησαν την ψυχραιμία τους και με του Κουβαρά, Κανάκη και Μπάνζι κλείδωσαν τη νίκη. 

MVP της αναμέτρησης ο Πολίτης με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ.

για την ARTEMIS ξεχώρισε ο Ορέστης με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που κατάφεραν να πάρουν το +13, μια διαφορά ασφαλείας που έμεινε ως το τέλος. Επίσης τα 10 δίποντα παραπάνω έδωσαν τη λύση.