Την δεύτερη τους νίκη πέτυχαν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της South Division 1 οι Ελλάνιοι το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Beasleys, καθώς μετά από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προέταξαν την εμπειρία τους αλλά και την εξαιρετική παρουσία της τριάδας Μπεστιτζάνου, Νίκου και Βερεντζιώτη που υποχρέωσε τους αντιπάλους τους στην πρώτη τους ήττα.

Αρχικά οι ομάδες βάδισαν σε ρηχά νερά. για τους γηπεδούχους από ένα καλάθι σκόραραν οι Καραγιαννίδηδες, αλλά και οι Μόσχος & Δραγκιώτης, ενώ οι αντίπαλοι τους με τους Νίκου (4), Βερεντζιώτη (3) και Τακούδη (2) προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή (8-9) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το ρυθμό στη συνέχεια χάρη στον Μπεστιτζάνο. Σκόραρε 9 πόντους και παρέα με τον Τουφεξή (5) διαμόρφωσαν διψήφια διαφορά απέναντι στους Α. & Ι. Καραγιαννίδη (6 & 5 πόντοι αντίστοιχα) φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 20-31.

Παρόμοια εικόνα και μετά την ανάπαυλα. Οι "Ελ" είχαν τον έλεγχο της κατάστασης χάρη στους Βερεντζιώτη (5) , Νίκου (5) και Μπεστιτζάνο (4), ενόσω στην αντίπερα όχθη ο Τσανάκας , με 9 πόντους προσπάθησε να μικρύνει την απόσταση των "Μπιζ" χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό. Στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν στο 38-47.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Beasleys ναι μεν ήθελαν να πλησιάσουν (Α.Καραγιαννίδης 7, Τσανάκας 5, Γιαννούλιας 3) δοκιμάζοντας από τα 6.75 , όμως ο Μπεστιτζάνος απαντούσε με το ίδιο νόμισμα ! Με 14 πόντους και 3 τρίποντα ήταν ο καταλύτης για την επικράτηση των Ελλάνιων με το δίκαιο τελικό 57-67 !

Mvp αλλά και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Νίκος Μπεστιτζάνος έχοντας 27 πόντους (4/5 τρ), 5 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί με double figures ο πύργος Θανάσης Νίκου με 11 πόντους, 21 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη. Τη μαγική τριάδα συμπλήρωσε ο καπιτάνο Άκης Βερεντζιώτης με double double και 16 πόντους, 19 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο ¨διπλός" και αλάνθαστος Άγγελος Καραγιαννίδης που μέτρησε 19 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 5 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στις εξαιρετικές συνεργασίες και τη χημεία των νικητών .